Στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, ο προπονητής της Ομόνοιας Χένινγκ Μπερκ ανέφερε....
"Είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα, είναι ένα καλό ξεκίνημα για εμάς. Ελέγξαμε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, επιτεθήκαμε, πιέσαμε ψηλά, κάναμε πάρα πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να πετυχαίναμε περισσότερα γκολ. Στο β' μέρος δεν διατηρήσαμε τον ίδιο ρυθμό αλλά είναι φυσιολογικό, είμαστε νέα ομάδα, προσπαθούμε να παίξουμε με ένα διαφορετικό τρόπο σε σχέση με πέρσι.
Η Νέα Σαλαμίνα μας πίεσε αλλά εμείς ελέγξαμε τον ρυθμό. Θα πρέπει να βελτιωθούμε στον τρόπο που βγαίνουμε στις αντεπιθέσεις, στο ένας με ένα. Ακόμη βελτιωνόμαστε ως ομάδα. Βγάζουμε καλή νοοτροπία στο παιχνίδι, όταν πρέπει να αμυνθούμε αμυνόμαστε, έχουμε και ένα καλό τερματοφύλακα. Είχε πολύ καλή απόδοση και ο κόσμος σήμερα, βοήθησε πάρα πολύ με την ατμόσφαιρα που δημιούργησε. Τώρα έχουμε τη διακοπή. Θα προπονηθούμε για να ετοιμαστούμε για τη συνέχεια".
Μετά από ερώτηση: "Είμαι πολύ πιο χαρούμενος από το παιχνίδι με την Δόξα διότι τώρα έχουμε δύο νίκες. Είναι καλό το ξεκίνημα, δεν ξέρω το παρελθόν όμως πάντοτε θα παίζουμε για να κερδίζουμε ξέροντας ότι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Μπαίνουμε στο γήπεδο με πίστη για τη νίκη. Θα υπάρχουν δύσκολα παιχνίδια και δύσκολες στιγμές. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες και πρέπει να δημιουργήσουμε ομοιογένεια όμως για την ώρα είμαι χαρούμενος με τα αποτελέσματα και με την καλή μας απόδοση".
