ΜΠΕΡΓΚ: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος"

Close
ΜΠΕΡΓΚ: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος"

Οι δηλώσεις του Χένιγκ Μπεργκ μετά το τέλος του αγώνα με την Δόξα…

“Είμαι χαρούμενος για την νίκη απέναντι σε μια ομάδα που είχε καλά αποτελέσματα στα φιλικά. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες και προσπαθούμε να παίξουμε διαφορετικά από πέρυσι. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Είχαν σεβασμό για τον αντίπαλο, αφοσίωση και έκαναν τα πάντα για την ομάδα και τον κόσμο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος”

“Η διαφορά στην απόδοση μας έχει προκληθεί από τον τρόπο του αγώνα. Θεωρώ ότι η ζέστη έπαιξε ρόλο. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες που δεν έχουν ακόμα προσαρμοστεί. Έχουμε ποιότητα και θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερες φάσεις. Οι αποστάσεις στις γραμμές μας ήταν σε κάποιες φάσεις πιο μεγάλες. Υπάρχει προσδοκία από τον κόσμο για την ομάδα. Αυτό έχει δημιουργήσει μια ένταση στο παιχνίδι μας. Θεωρώ ότι ήταν μια καλή παρουσία για μας. Θέλαμε να διατηρήσουμε το προβάδισμα στο 2ο μέρος και είμαι χαρούμενος που τα καταφέραμε” 

“Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και ξέρω τις ιδιαιτερότητες στις πρεμιέρες. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος δεν μπορώ να μιλήσω με ποσοστά” 

Από την πλευρά του ο Λούκας Χατζηλούκας σημείωσε:“Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας η Ομόνοια κέρδισε δίκαια και συγχαρητήρια. Εύχομαι καλή σεζόν”

κασμσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσφφφ

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ

δφφγγγγ