ΜΠΕΡΓΚ/ "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, συνέβησαν παράξενα πράγματα"

Close
ΜΠΕΡΓΚ/ "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, συνέβησαν παράξενα πράγματα"

Στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ, ο προπονητής της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ ανέφερε...

"Συνολικά είχαμε καλή εμφάνιση. Ήμασταν ανταγωνιστικοί και παίξαμε στα ίσα τον αντίπαλο. Σε κάποια σημεία ήμασταν καλύτεροι, σε κάποια δεν ήμασταν. Είχαμε τις ευκαιρίες για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο συνέβησαν παράξενα πράγματα, αλλά πρέπει να τα διαχειριζόμαστε συγκεντρωμένα. Γενικά αμυνθήκαμε καλά, φτιάξαμε καλές ευκαιρίες. Με καλύτερες επιλογές στο επιθετικό τρίτο θα μπορούσαμε να πετυχαίναμε κάποιο γκολ. 

Ήταν θετικό που ήμασταν ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια ομάδα που κατακτά τα τελευταία χρόνια τους τίτλους. Αυτό δείχνει ότι η πρόοδος και η ανάπτυξη της ομάδας προχωρά κανονικά. Θέλαμε τη νίκη και ασφαλώς το ότι δεν κερδίσαμε, δεν μας αφήνει ευχαριστημένους". 

Για την ατμόσφαιρα και τον κόσμο: "Σε τέτοιου είδους παιχνίδια η ατμόσφαιρα είναι φανταστική. Περισσότερο για τους ποδοσφαιριστές αλλά και για τους προπονητές. Νιώθουμε πόσο σημαντικό είναι για τους φιλάθλους αυτό το παιχνίδι και πόσο πολύ θέλουν τη νίκη και καταλαβαίνουμε ότι είναι περισσότερο από μια δουλειά. Νιώθουμε την θέληση που έχει ο κόσμος. Όλη την χρονιά είναι φανταστικός, απ' το πρώτο φιλικό που παίξαμε με την Ανόρθωση εδώ, όταν είχαμε 10 χιλιάδες.

Είναι κόσμος φιλόδοξος, παθιασμένος και αυτά τα συναισθήματα περνούν και μέσα στην ομάδα. Σήμερα αρκετοί παίκτες ήταν πολύ καλοί, βγάλαμε κάποιες φάσεις, είναι στοιχεία που δείχνουν πρόοδο και είμαι ευχαριστημένος όπως εξελίσσονται τα πράγματα στην ομάδα".

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ

enter " "