"Δεν τα κάνω όλα σωστά/Ευχόμαστε να ολοκληρώσουμε κάποιες μεταγραφές"

Close
"Δεν τα κάνω όλα σωστά/Ευχόμαστε να ολοκληρώσουμε κάποιες μεταγραφές"

Οι δηλώσεις του Χένινγκ Μπεργκ μετά την νίκη επί της ΠΑΕΕΚ. Είπε πάρα πολλά ο Νορβηγός.

-Αρχικά: "Είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπως το περιμέναμε. Στο πρώτο μέρος ελέγξαμε χωρίς να φτιάξουμε πολλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πιο επικίνδυνοι και σκοράραμε τα δυο γκολ. Οι τρεις βαθμοί είναι πάντα το πιο σημαντικό".

-Σας προβληματίζει το γεγονός ότι δεν έκανε πολλές ευκαιρίες η ομάδα σας ειδικά στο πρώτο μέρος; Και πως σχολιάζετε τα γκολ από Κακουλλή-Τσέποβιτς: "Περισσότερο είμαι χαρούμενος που φτιάξαμε ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος. Εξαιρετικό σουτ από τον Κακουλλή, δουλεύει πολύ σκληρά για την ομάδα. Κάποιες φορές δουλεύει υπερβολικά σκληρά και δεν έχει την απαιτούμενη ενέργεια στο τελείωμα αλλά αυτή τη φορά το έκανε. Ο Μάρκο ήταν φρέσκος σήμερα, έπαιξε καλά. Η αλλαγή του Ασάντε ήταν περισσότερο για τακτικούς λόγους, δεν ήταν έτοιμος για 90λεπτο. Ο Μάρκο μετά το εξαιρετικό χτύπημα του Έρικ έκανε μια δυνατή κεφαλιά με πολύ καλό τάιμινγκ, ένα εξαιρετικό γκολ".

-Μετά την ήττα από τον Απόλλωνα, μεγάλη μερίδα του κόσμου σας καταλόγισε ευθύνες για το ότι δεν έγιναν μεταγραφές γρήγορα και για κάποιες εμμονές στον τρόπο παιχνιδιού. Θέλετε να απαντήσετε; "Είναι εύκολο να μιλάμε για σίγουρα πράγματα παρά για γενικότητες. Σίγουρα μπορούν να αμφισβητηθούν κάποιες αποφάσεις μου. Σίγουρα δεν τα κάνω όλα σωστά, όπως και πέρσι που πήραμε το πρωτάθλημα. Είναι φυσιολογικό... Ο κόουτς, οι παίκτες και όλοι οι άλλοι δεν είμαστε τέλειοι, δεν τα κάνουμε όλα σωστά. Κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Έχουμε κάποια εμπειρία, είχαμε επιτυχίες στο παρελθόν και είμαστε σε θέση να παίρνουμε τις αποφάσεις αλλά ταυτόχρονα ασφαλώς μπορούμε να κάνουμε καλύτερα τα πράγματα, συμφωνώ.

Σχετικά με τις μεταγραφές, χρειαζόμαστε περισσότερες τώρα γιατί έχουμε πολλές απουσίες. Σήμερα απουσίαζαν πολλοί ποδοσφαιριστές. Αν τους είχαμε, δεν πιστεύω ότι ο κόσμος θα μιλούσε πολύ για τις μεταγραφές και θα είχαμε συναγωνισμό μέσα στην ομάδα γιατί έχουμε πολλούς καλούς παίκτες. Αλλά τώρα απουσιάζουν πολλοί και ελπίζω σύντομα να τους έχουμε μαζί μας. Από το επόμενο ματς περιμένω να έχουμε αρκετούς. Όσο για τις μεταγραφές, η μεταγραφική του χειμώνα δεν είναι η πιο εύκολη. Τα περισσότερα συμβόλαιο τελειώνουν το καλοκαίρι και φέτος με τον COVID πολλές ομάδες δεν θέλουν να αφήσουν παίκτες που δεν παίζουν πολύ γιατί τους χρειάζονται όταν έχουν πολλούς παίκτες με COVID. Οι περισσότερες ομάδες έχουν 3-4-5 έξτρα παίκτες για να είναι σίγουροι. Οι παίκτες που θέλουμε να φέρουμε πρέπει να είναι καλύτεροι ή διαφορετικοί από αυτούς που έχουμε και δεν θα είναι ελεύθεροι ή από μικρά πρωταθλήματα γιατί δεν θα είναι αρκετά καλοί. Είναι σημαντικό να βρούμε αυτή την ισορροπία.

Όταν αρχίσαμε εδώ είχαμε πολλούς παίκτες που δεν ήταν αρκετά καλοί για την ομάδα που έπαιρναν πολλά λεφτά και έπρεπε να τους αφήσουμε να φύγουν ή να τους πληρώνουμε και να παίζουν κάπου αλλού. Ήταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση και δεν θέλουμε μια τέτοια κατάσταση ξανά. Επομένως όταν βρούμε παίκτες πρέπει να είναι καλύτεροι από αυτούς που έχουμε ή διαφορετικοί και μέσα στα όριά μας και τότε φυσικά θα προχωρήσουμε. Δεν είναι ότι δεν δουλεύουμε, ότι δεν ψάχνουμε, ότι δεν είμαστε ενεργοί. Ευχόμαστε να μπορέσουμε να προσθέσουμε στην ομάδα και ευχόμαστε να έχουμε πίσω τους παίκτες της ομάδας. Σήμερα ήταν ξεχωριστό γιατί είχαμε τόσους πολλούς παίκτες αλλά έτσι είναι σήμερα το ποδόσφαιρο. Το ότι κερδίσαμε είναι πολύ καλό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το καταφέραμε με τις προκλήσεις που είχαμε μπροστά μας. Δεν είμαστε σε κακό σημείο αλλά ξέρουμε ότι μείναμε λίγο πίσω στη βαθμολογία και πρέπει να πιέσουμε για να δούμε αν μπορούμε να κάνουμε τα βήματα που θα μας πάρουν εκεί που θέλουμε".

Νικόλας Γωγάκης

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ

ν4υ5τβ