ΜΠΕΡΓΚ: "Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί"

Close
ΜΠΕΡΓΚ: "Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί"

Διαβάστε τις δηλώσεις του Χένινγκ Μπεργκ στην συνέντευξη τύπου πριν το παιχνίδι της Ομόνοιας με την Γρανάδα. 

“Η Γρανάδα είναι μια πολύ καλή ομάδα. Ήμασταν ανταγωνιστικοί στο πρώτο παιχνίδι και το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό. Πρέπει να είμαστε καλοί αμυντικά και παίξουμε γρήγορα ώστε να σκοράρουμε. Είναι μια ομάδα με φυσικές δυνάμεις, είναι ποιοτική και είναι ένα καλό τεστ για εμάς”

“Είναι δύσκολο να προκριθούμε. Ακόμα και ισοπαλίες να είχαμε στα τελευταία παιχνίδια, θα ήταν δύσκολο. Ήταν ισοδύναμα τα παιχνίδια, ίσως στα δύο τελευταία παιχνίδια οι αντίπαλοι μας να ήταν καλύτεροι. Ήρθαμε εδώ για να μάθουμε, να διδαχθούμε και θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε. Το επίπεδο της Γρανάδα είναι ψηλότερο από αυτό που αγωνιζόμαστε εμείς”

Τι πρέπει να κάνει η Ομόνοια για να πάρει θετικό αποτέλεσμα: “Πρέπει να είμαστε καλοί αμυντικά και ταχύτητα όταν έχουμε την κατοχή και είμαστε την επίθεση. Είναι καλό για εμάς, θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, θέλουμε να μάθουμε” 

"Είχαμε καταφέρει να περιορίσουμε τα καλά τους σημεία στο πρώτο παιχνίδι. Αν δεν μέναμε με 10 θα ήταν καλύτερα τα πράγματα. Η Γρανάδα έπαιζε πιο γρήγορα. Περιμένουμε και αυτό αύριο, είναι σε κορυφαίο επίπεδο. Προσαρμοστήκαμε στο δεύτερο μέρος και βελτιωθήκαμε. Δεν θέλω να επεκταθώ για το 2-0, καταφέραμε να μικρύνουμε τις διαφορές. Είχαμε καλές στιγμές στο πρώτο μέρος. Παιχνίδια σαν αυτά μπορούν να μας βελτιώσουν"
 

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ

ασδερφγσδγ