ΜΠΕΡΓΚ/"Δύσκολη, σκληρή νίκη"

Close
ΜΠΕΡΓΚ/"Δύσκολη, σκληρή νίκη"

Οι δηλώσεις του Χένινγκ Μπεργκ μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό... Ο Νορβηγός κόουτς της Ομόνοιας είπε:

"Είμαστε ευχαριστημένοι για τη νίκη, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπως και τα άλλα με τον Oλυμπιακό, καθώς και γενικά όλα τα ματς του πρωταθλήματος. Η Ομόνοια στο ξεκίνημα ήταν εντάξει, όχι όμως και στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο κοντά στο κανονικό μας παιχνίδι η απόδοση και πετύχαμε ένα απίστευτο γκολ. Κρατώ τη νοοτροπία των ποδοσφαιριστών μου. Συνέχισαν να πιστεύουν και στο δεύτερο ημίχρονο έκαναν κάπως κανονική εμφάνιση και αυτό ήταν σημαντικό. Ήταν μια δύσκολη, σκληρή νίκη. Τώρα βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι"

Για το αν η βελτίωση ήταν λόγω του γκολ ή διαφορετικής τακτικής: “Δεν ήταν λόγω του γκολ, ήμασταν βελτιωμένοι και πριν από το γκολ. Είχαμε επιστρέψει στην κανονική μας εμφάνιση. Θέλαμε να επιστρέψουμε σε αυτά που μπορούμε και κάνουμε συνήθως. Ήμασταν πιο συμπαγείς και κάναμε ευκαιρίες".

Για το αν σκέφτεται να συνεχίσει την επόμενη σεζόν στην Ομόνοια: "Έχουμε ένα καλό διάλογο με το σύλλογο. Είναι ευτυχισμένοι με τη δουλειά μου, είμαι ευτυχισμένος κι εγώ με την παρουσία μου εδώ. Όπως είπα έχουμε καλό διάλογο και θα συνεχίσουμε να συζητάμε. Όταν θα ολοκληρώσουμε αυτό το διάλογο θα δούμε που βρισκόμαστε. Επαναλαμβάνω ότι είμαι χαρούμενος εδώ. Κάνουμε ένα καλό διάλογο και είναι αυτό που συμβαίνει από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ".

 

 Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ

σδερ