ΜΠΕΡΓΚ/"Κάθε ματς σαν τελικός κυπέλλου"

Close
ΜΠΕΡΓΚ/"Κάθε ματς σαν τελικός κυπέλλου"

Οι δηλώσεις του Χένινγκ Μπεργκ μετά το ντέρμπι με την ΑΕΛ...

Ο κόουτς της Ομόνοιας είπε:

"Για μας κάθε ματς είναι σαν τελικός κυπέλλου. Η ατμόσφαιρα, η ένταση που υπάρχει στα παιχνίδια είναι κάτι το οποίο έχουμε συνηθίσει. Είμαι ικανοποιημένος από τη νίκη. Δίκαιη νίκη. Είχαμε φάσεις για 2ο γκολ, ειδικά σε κάποιες αντεπιθέσεις. Αμυνθήκαμε πολύ καλά. Θα έπρεπε να... τελειώσουμε το ματς με δεύτερο γκολ. Ξέρουμε από πού ερχόμαστε και πού πάμε. Είμαι χαρούμενος από την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών μου απέναντι σε μια οργανωμένη ομάδα"

"Ευχαριστώ τον κόσμο μας για τη στήριξη. Μας βοήθησαν αρκετά οι οπαδοί μας σε δύσκολες στιγμές μέσα στο παιχνίδι. Αρεσε στο φίλαθλο κοινό μας η ατομική ενέργεια του Κακουλλή. Ήταν γενικά μια καλή προσπάθεια από όλους"

Τι σημαίνει το γεγονός ότι για 2ο σερί ματς ίδια 11άδα: "Σημαίνει ότι δεν υπάρχουν αρκετοί τραυματισμοί. Εξαίρεση οι Μικού και Τζιωνής. Επίσης ο Βίτορ και ο Έρικ ήταν καιρό έξω και μας βοηθάνε τώρα. Ο Ορτέγα είναι σε καλύτερη πλέον κατάσταση τώρα. Υπάρχει ανταγωνισμός. Είμαστε συμπαγής ομάδα στο γήπεδο. Είμαι ευχαριστημένος από τις δύο σερί νίκες, σε δύσκολα παιχνίδια. Επιδίωξη μου όλοι να είναι έτοιμοι και σε καλή κατάσταση. Στόχος να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Δεν είναι σύμπτωση που κερδίζουμε στημένες φάσεις στο ξεκίνημα. Αυτό προέρχεται από την ποιότητα και την ταχύτητα των παικτών. Μπορούμε και καλύτερα. Έχουμε τη διακοπή τώρα, να δουλέψουμε και να παρουσιαστούμε έτοιμοι με την επανέναρξη".

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ

enter " "