Μπεζούς/ 12 λεπτά... ήταν αρκετά! (Βίντεο)

Μπεζούς/ 12 λεπτά... ήταν αρκετά! (Βίντεο)

Μόλις 12 λεπτά χρειάστηκε στην επανεμφάνιση του στα γήπεδα για να μας υπενθυμίσει το πόσο ποιοτικός παίκτης είναι, ο Ρομάν Μπεζούς!

Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet 

Στο 76’ του αγώνα με την Ομόνοια Αραδίππου, ο Ουκρανός μεσοεπιθετικός επέστρεψε στην δράση μετά τις 14 Απριλίου και τον σοβαρό τραυματισμό του.

Στο 88’, έγινε κάτοχος της μπάλας πίσω απ’ το κέντρο και είδε την κίνηση του Κακουλλή. Χωρίς καν να κάνει κοντρόλ και να χρονοτριβήσει, ο Μπεζούς με 20αρα κάθετη πάσα… έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Κακουλλή με τον Λόρια!

Μπορεί ο συμπαίκτης του να αστόχησε και να μην πιστώθηκε την ασίστ, ωστόσο αυτό δεν αφαιρεί το παραμικρό απ’ την υπέροχη ενέργεια του Ρομάν!

Απολαύστε ξανά την κάθετη του Μπεζούς:

enter " "

Σταύρος Παπαδημητρίου