Νέα εβδομάδα... νέα πρόκληση

Νέα εβδομάδα... νέα πρόκληση

Γράφει ο Κυπριανός Κυριάκου

Η νέα εβδομάδα περιλαμβάνει έναν αρκετά δύσκολο εκτός έδρας αγώνα για την Ομόνοια αφού η επανέναρξη των play offs θα την φέρει αντιμέτωπη με τη Πάφο στο "Στέλιος Κυριακίδης".

Ο Γιάννης Αναστασίου θα δει απόψε τους διεθνείς και ακολούθως θα τους περιμένει πίσω στο "Ηλίας Πούλλος" για να αρχίσει να παίρνει σιγά σιγά μπροστά το πλάνο του.

Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet

Πάντα μετά από διακοπή αν θέλεις να βρεθείς σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας πρέπει να δουλέψεις αρκετά και αυτό είναι φυσιολογικό να πρωταγωνιστεί στο μυαλό του Ελλαδίτη τεχνικού.

Το γεγονός πως είχαν αγωνιστικά λεπτά μέχρι τώρα οι "πράσινοι" στις Εθνικές (εκτός Χαραλάμπους) είναι κάτι που είδε με ικανοποίηση ο κόουτς του "τριφυλλιού" και πλέον μένει να καταφέρει στις μέρες που απομένουν να προετοιμάσει όσο καλύτερα γίνεται την ομάδα αφού το θετικό αποτέλεσμα στο "Παφιακό" είναι...μονόδρομος.

k