Προκύπτει νέα εξέλιξη στο μεγάλο θέμα το οποίο αφορά την Ομόνοια και τον Λοΐζο Λοΐζου. Έγινε συνάντηση το απόγευμα της Τετάρτης. Το www.kerkida.net έχει το ρεπορτάζ και όλες τις σημαντικές πληροφορίες.
Στο τετ-α-τετ ανάμεσα σε Λοΐζο και Ομόνοια, ο ποδοσφαιριστής επανέλαβε την απόφασή του.
Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet
Πως η επιθυμία του είναι να αποχωρήσει και να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Κύπρου. Ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να ανανεώσει-να επεκτείνει το συμβόλαιο του το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2026.
Ο 22χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής θέλει η ομάδα του να πάρει τώρα ένα καλό χρηματικό ποσό μέσω μεταγραφής του, κάτι που ο σύλλογος δεν θα μπορέσει να αξιοποιήσει αν παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν, καθώς θα αποχωρήσει ως ελεύθερος.
Σε κάθε περίπτωση πλέον είναι ακόμη πιο ξεκάθαρο, όπως άλλωστε το αναφέραμε και σε προηγούμενά μας ρεπορτάζ, ότι ο Λοΐζος Λοΐζου πήρε μία απόφαση και δεν είναι έτοιμος να την αλλάξει.

