Ο αντι-Εράκοβιτς και ο φορ στην Ομόνοια - "Δεν υπάρχει επείγον ανάγκη σε καμία θέση"

Ο αντι-Εράκοβιτς και ο φορ στην Ομόνοια - "Δεν υπάρχει επείγον ανάγκη σε καμία θέση"

Απάντησε για τα μεταγραφικά ζητήματα της Ομόνοιας, ο Γέσπερ Γιάνσον μέσω του OFC TV.

Ο Αθλητικός Διευθυντής των "πρασίνων" ανέφερε πως η ομάδα δεν θα προχωρήσει σε μεταγραφή - αντικατάσταση του Εράκοβιτς. Τι είπε για τον επιθετικό. Δεν επείγει η μεταγραφική ενίσχυση σύμφωνα με τον Σουηδό.

214124412

Τι είπε για την περίπτωση του αντί-Εράκοβιτς: "Θεωρώ πως το κάναμε. Φέραμε τον Σίμιτς και αν δείτε μπορεί να παίξει και στην θέση 10 επίσης. Μπορεί να παίξει αριστερό εξτρέμ, μπορεί να παίξει δεκάρι, μπορεί να παίξει και δεξί εξτρέμ. Έχουμε και τον Μπέζους επίσης, που πιστεύω θα είναι παίκτης κλειδί για εμάς."

Για επιθετικό; "Έχουμε τον Κακουλλή, έχουμε τον Καρίμ και επίσης πιστεύω ότι ο Σεμέδο μπορεί να παίξει σε αυτή τη θέση, ίσως και ο Μπέζους επίσης. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ισορροπία στην ομάδα. Θα μπορούσε να γίνει κάτι ακόμα, αλλά θα γίνει για να αυξήσει το επίπεδο της ομάδας και θα ταιριάζει με την βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη στρατηγική."

Θα λέγατε ότι χρειάζεται ένας διαφορετικός παίκτης να έρθει και να βοηθήσει την ομάδα σε αυτές τις θέσεις; "Δεν είμαι πολύ σίγουρος γι’ αυτό. Δουλεύουμε σε αυτό συνεχώς, αλλά θα πρέπει να ταιριάζει στο κτίσιμο της ομάδας. Για εμένα πάντα πρέπει να χτίζεις μια ομάδα κάτι που είναι το πιο σημαντικό. Δουλεύουμε τώρα στο να ανεβάσουμε την ενέργεια, την αυτοπεποίθηση και την ατομική αυτοπεποίθηση σε κάποιους παίκτες. Θέλω οι παίκτες να βγαίνουν έξω με ψηλά το στήθος, πιστεύοντας στους εαυτούς τους και στην ομάδα και αυτό είναι το κυριότερο πράγμα για την ώρα. Όπως είπα πολλές φορές, είμαι πολύ ευχαριστημένος με το τι βλέπω στο ρόστερ."

Για να το κάνουμε ξεκάθαρο, δεν είναι επείγον για την ΟΜΟΝΟΙΑ τώρα να κάνει κάποιες επιπλέον μεταγραφικές κινήσεις; "Όχι επείγον. Ίσως γίνουν, δεν είπα αυτό, αλλά δεν είναι επείγον. Όπως είπα, έχουμε την ομάδα σκάουτινγκ, δουλεύουμε καθημερινά και είμαστε σε επαφή αλλά δεν είναι κάτι σίγουρο. Για εμένα είμαστε σε αρκετά καλή θέση. Αυτό σου διασφαλίζει, επίσης, πως όταν κάτσεις στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων δεν έχεις άγχος. Δεν υπάρχει επείγον ανάγκη σε καμία θέση, όχι."