Ένας πρώην Ομονοιάτης, ο Ερνάν Ρενχίφο, ετοιμάζεται να γράψει ιστορία και να ζήσει μια μοναδική εμπειρία!
Στοίχημα στη Novibet
Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet
Ο Περουβιανός επιθετικός που τον Ιανουάριο του 2010 είχε αποκτηθεί απ' το "τριφύλλι", μπορεί να πλησιάζει τα 43 του χρόνια ωστόσο συνεχίζει να αγωνίζεται! Το 2025 έχει 25 συμμετοχές και 3 γκολ, με την φανέλα της Tarma.
Το ξεχωριστό στην όλη υπόθεση δεν έχει να κάνει με την ηλικία του, αλλά με το ότι από το 2026 θα είναι συμπαίκτης με τον γιο του! Ο Nicolás είναι 18 ετών, ανήκει στην Universitario de Deportes που κατέκτησε το πρωτάθλημα και τον έστειλε δανεικό στην Tarma. Αγωνίζεται και αυτός στην επίθεση και έτσι πατέρας και γιος όχι μόνο θα είναι συμπαίκτες, αλλά θα υπάρχουν στιγμές που θα είναι και...δίδυμο στην γραμμή κρούσης της ομάδας τους!
"Χαίρομαι που η ζωή μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω με τον γιο μου. Σκοπεύω να την αξιοποιήσω στο έπακρο", ήταν το σχόλιο του Ερνάν Ρενχίφο!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ της εκπομπής SUPER MONDAY με αποκαλυπτικό Σωφρόνη Αυγουστή: