ΟΧΙ στην PSV για αναβολή

Close
ΟΧΙ στην PSV για αναβολή

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας παραχώρησε ο προπονητής της Αϊντχόφεν Ρότζερ Σμιντ μετά τον ευρωπαϊκό αγώνα με την Ομόνοια. 

Στις τοποθετήσεις του στάθηκε στο γεγονός ότι η Ομοσπονδία της Ολλανδίας απέρριψε το αίτημα της ομάδας για διευκολύνσεις στο πρόγραμμα μετά τα μαζικά κρούσματα και τους συνεχείς αγώνες σε Ευρώπη και πρωτάθλημα. 

''Χθες στην Κύπρο προχωρήσαμε σε μόνο μια αντικατάσταση. Στα ευρωπαϊκά ματς μπορούμε να υποβάλλουμε αίτημα. Πρέπει να πάμε στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα (για τον αγώνα Europa League με τον ΠΑΟΚ), οπότε ζητήσαμε μια διαφορετική ημερομηνία για το ματς με την ADO. Ωστόσο η KNVB απέρριψε το αίτημά μας, ενώ έγιναν συμφωνίες για αυτό. Δεν το καταλαβαίνω.

Θα ήταν καλύτερο για εμάς αν μπορούσαμε να ξεκουραστούμε. Όταν έχουμε διεθνείς αγώνες, είναι φυσιολογικό να αντιμετωπίζουμε ένα πολυάσχολο πρόγραμμα. Οι περισσότεροι παίκτες είναι συνηθισμένοι σε αυτό. Η σημερινή κατάσταση είναι διαφορετική όμως. Μας λείπουν πολλοί παίκτες λόγω θετικών κρουσμάτων. Αυτό δεν είναι εύκολο, αλλά ως προπονητής πρέπει να επικεντρωθώ στους παίκτες που είναι διαθέσιμοι''.

Σε ερώτηση για το αν το τελευταίο μισάωρο του αγώνα με την Ομόνοια ήταν η καλύτερη απόδοση της ομάδας  παρά τις απουσίες είπε:

''Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Μου έχει κάνει εντύπωση η νοοτροπία που είχαμε. Αυτό που μου άρεσε είναι ότι συνεχίσαμε να πιστεύουμε στον τρόπο που παίζουμε ποδόσφαιρο μέχρι την τελευταία στιγμή. Ο στόχος προήλθε από έναν υπέροχο συνδυασμό. Δεν ήταν από τύχη''. 

Για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος είπε:  

''Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, ειδικά μετά την ήττα της περασμένης εβδομάδας εναντίον της Βίτεσε. Τα αγόρια θα πρέπει να ανακάμψουν τις επόμενες μέρες και μετά θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να επιτύχουμε ένα αποτέλεσμα την Κυριακή''.