Αναστασίου: "Eίναι άσχημο αυτό που κάνουμε"

Αναστασίου: "Eίναι άσχημο αυτό που κάνουμε"

Δείτε όσα είπε ο Γιάννης Αναστασίου μετά την ήττα της Ομόνοιας στο Δασάκι, από τον Εθνικό Άχνας με 1-0, για την 14η αγωνιστική. 

Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet

Αναλυτικά:

"Βάλαμε στους εαυτούς μας δύσκολα. Είναι άσχημο αυτό που κάνουμε, πετάξαμε αρκετούς βαθμούς στο πρωτάθλημα. Πρέπει να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας. Εκεί υστερούμε".

Για το ροτέισιον: "Δεν ήταν αυτό το πρόβλημα, έπαιξαν ρόλο οι λεπτομέρειες. Έπρεπε να κάνουμε κάποια τρεξίματα στην πλάτη της άμυνας του αντιπάλου. Δεν το κάναμε, αυτό είναι θέμα νοοτροπίας. Να θέλεις να κάνεις αυτό το έξτρα. Ο Στεπίνσκι το είπα ξανά ότι είναι θέμα τακτικής, έχουμε και Γιόβετιτς - Κακουλλή".

Για τις μεταγραφές: "Αυτό θα το μάθετε από την ομάδα, έγιναν κάποιες σκέψεις".

 

k