Οι παλιοί μικροί, οι νέοι… μικροί 

Close
Οι παλιοί μικροί, οι νέοι… μικροί 

Ο Λοΐζου και ο Κακουλλής ξεκίνησαν στην αρχική εντεκάδα της Ομόνοιας στο χθεσινό φιλικό των πρασίνων με την Δόξα. Τους δύο… περσινούς μικρούς πλαισίωσε ο Αντρέας Σάββα ο οποίος πήρε μία θέση στην πρώτη πράσινη εντεκάδα της περιόδου 2020-2021. 

Με βάση το περσινό δείγμα του Νορβηγού προπονητή στο νησί μας, δεν προκάλεσε καμία έκπληξη το γεγονός ότι χρησιμοποίησε τον Αντρέα. Πόσο μάλλον τους Λοΐζου και Κακουλλή τους οποίους είδαμε σε επίσημα παιχνίδια πέρυσι. Ειδικά τον Αντρόνικο ο οποίος μέτρησε αρκετές συμμετοχές. 

Ο Σκανδιναβός έριξε στη φιλική μάχη κόντρα στην Δόξα τον Σάββα. Ο Αντρέας γεννήθηκε στις  21/07/2004. Είναι ακραίος επιθετικός και αγωνίστηκε για 45΄κόντρα στην ομάδα της Κατωκοπιάς. 

Το αν θα είναι εκ των νέων… μικρών της περιόδου 2020-2021 θα το δούμε στην πορεία. Πάντως ο φάρος των Κακουλλή και του Λοΐζου είναι εκεί, να φωτίζει τόσο τον ίδιο, όσο και τους Βενιζέλο, Ζευκή, Παναγιώτου, Χαραλάμπους οι οποίοι έπαιξαν στο 2ο μέρος του 1-0 στο Ηλίας Πούλλος. 

Σε κάθε περίπτωση ο Μπεργκ - απ΄το πρώτο φιλικό κιόλας - δείχνει την πρόθεση του: Να στηρίξει, να βλέπει την πρόοδο και να δίνει ευκαιρίες. 

Νέοι… μικροί ενόψει εν ολίγοις!
 

Αντρέας Ψάλτης