ΟΜΟΝΟΙΑ και... μεταγραφές

Close
ΟΜΟΝΟΙΑ και... μεταγραφές

Ο μίνιμουμ στόχος της εισόδου στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ επετεύχθη για την Ομόνοια και στα ταμεία της, θα μπει ένα ποσό κοντά στα 8 εκατομμύρια. Το ποσό αυτό θα πολλαπλασιαστεί φυσικά αν αποκλείσει και τον Ολυμπιακό και μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με τα λεφτά να έρχονται, δεδομένα στο... λεξιλόγιο των οπαδών υπάρχει η αγαπημένη λέξη των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων: "μεταγραφές"!

Χρειάζεται η Ομόνοια μεταγραφές; Θα κάνει μεταγραφές; Ψάχνει για μεταγραφές;

Ο καθ΄ύλην αρμόδιος γι' αυτά τα θέματα, ο Νεόφυτος Λάρκου, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ιστορικού αγώνα με τον Αστέρα απάντησε με γνώμονα την φιλοσοφία που έχει από πέρσι η ομάδα του...

"Ο κόσμος να κρατά μικρό καλάθι, να δει ότι χρησιμοποιήσαμε δύο 19χρονους και ένα 17χρονο και ότι είναι καλοί παίκτες"...

Ουσιαστικά αυτό που έμμεσα είπε ο Λάρκου, είναι ότι αν αποκτηθούν ακόμη 1-2 μεσοεπιθετικοί, θα μετατεθούν ακόμη πιο πίσω στην ιεραρχία οι Κακουλλής, Λοΐζου, Τζιωνής και Ζευκής. Αν αποκτηθούν μεσοαμυντικοί, θα την... πληρώσουν οι Παναγιώτου, Χαραλάμπους και Βενιζέλου. 

Αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό που θα ανεβάζει επίπεδο την ομάδα, εννοείται θα γίνει η κίνηση. Αλλιώς, δεν υπάρχει λόγος για μεταγραφή με στόχο την αύξηση του βάθους. Οι πιο πάνω ποδοσφαιριστές όσες φορές χρησιμοποιήθηκαν, ικανοποίησαν και με το παραπάνω! 
 

Σταύρος Παπαδημητρίου