Σωφρόνης Αυγουστή και Μίτσελ Σαλγκάδο καταστρώνουν το πλάνο… πρόκρισης για τον επαναληπτικό του ΓΣΠ την Τετάρτη (26/4).

Οι δύο προπονητές γνωρίζουν τα δικά τους ατού αλλά και τις αδυναμίες του αντιπάλου. Πάνω σ΄αυτά και σε άλλα πολλά θα “πατήσουν” για να καταφέρουν να επικρατήσουν και να κλείσουν θέση στον μεγάλο τελικό.
Έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε το πλάνο που θα ακολουθήσουν οι δύο ομάδες. Με δεδομένο το σκορ του πρώτου αγώνα (1-1).
Το γεγονός ότι η Ομόνοια θα αγωνίζεται μπροστά στον κόσμο της και το γεμάτο ΓΣΠ ίσως παίξει ρόλο, ειδικά στα πρώτα λεπτά. Από την άλλη η Πάφος είναι πολύ ποιοτική ομάδα και ειδικά από τη μέση και μπροστά, διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες. Αυτοί οι παίκτες δύσκολα… συγχωρούν.
Σε κάθε περίπτωση όλες αυτές οι… εικασίες κατά κάποιο τρόπο θα απαντηθούν την Τετάρτη. Και ας μην ξεχνάμε και το ενδεχόμενο παράτασης ή ακόμα και των πέναλτι. Εκεί όπου “μιλά” ο χαρακτήρας και τα ψυχικά αποθέματα των παικτών.
![]()