Ομόνοια...5+5 (Λεάντρο, Φρέντι κι άλλοι)

Ομόνοια...5+5 (Λεάντρο, Φρέντι κι άλλοι)

Γράφει ο Κυπριανός Κυριάκου

Η Ομόνοια βρίσκεται σε τρομερή φόρμα κι αυτό αποτυπώνεται στους αριθμούς της το τελευταίο διάστημα μιας και στα δύο ντέρμπι με ΑΕΛ και Ανόρθωση αντίστοιχα πέτυχε συνολικά 10 τέρματα.

Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet

Η εν λόγω επίδοση μας έβαλε στην διαδικασία να ανατρέξουμε στο παρελθόν και να βρούμε πότε ήταν η τελευταία φορά που συνέβη κάτι ανάλογο. Η απάντηση έρχεται ακριβώς 13 χρόνια πριν, όταν για τον θεσμό του Super Cup στις 18/8/2012 κόντρα στην ΑΕΛ το "τριφύλλι" έριξε πεντάρα (3-5 Λεάντρο, Φρέντι, Αβραάμ, Εφραίμ, Άλβες) και ακολούθως στον επόμενο αγώνα στις 2/9/12 για τον θεσμό του πρωταθλήματος κόντρα στην Αγία Νάπα είχε ξανά πεντάρα (5-0 Φαμπέτα αυτογκόλ, Λεάντρο Χριστοφή, Αβραάμ, Φρέντι)!

βτρωβ

  Δείτε την εκπομπή SUPER MONDAY #5 με Γιάννο Οκκά:

enter