H Ομόνοια ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα με την Καρμιώτισσα. Στα θετικά η επιστροφή του Ρομάν Μπεζούς μετά από μήνες. Εκτός έμεινε ο Στέφαν Γιόβετιτς μετά από ενόχληση στη τελευταία προπόνηση. Εκτός επίσης και οι Σίμιτς-Ατζίλι.
Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet
Αναλυτικά:
Έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού (28/10) αγώνα απέναντι στην Καρμιώτισσα για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Η αποστολή μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Φαμπιάνο, Ουζόχο, Κυριακίδης, Ντιονκού, Κίτσος, Ελάντερ, Κουλιμπαλί, Σεμέδο, Κακουλλής, Εβάντρο, Στεπίνσκι, Μασούρας, Μάριτς, Λανγκ, Χαμάς, Παναγιώτου, Κούσουλος, Μουσιαλόφσκι, Λοΐζου, Χαραλάμπους, Εράκοβιτς, Μπεζούς, Αλιούμ.
Ο Γιόβετιτς είχε ενόχληση στη σημερινή προπόνηση και προληπτικά έμεινε εκτός αποστολής.
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Αμμόχωστος – Επιστροφή» θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Cytavision. Επίσης, θα υπάρχει και ζωντανή ηχητική μετάδοση του αγώνα από το γήπεδο μέσω του ΟΜΟΝΟΙΑ TV.
