Ομόνοια/Έτοιμη να κλείσει SUPER DEAL 3 εκ. ευρώ

Ομόνοια/Έτοιμη να κλείσει SUPER DEAL 3 εκ. ευρώ

Μία πολύ μεγάλη συμφωνία ετοιμάζεται να υπογράψει η Ομόνοια, η οποία θα της αποφέρει πολλά εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της.  

enter " "

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, kerkida.net, η Ομόνοια είναι με “το στυλό στο χέρι” για να υπογράψει νέα συμφωνία συνεργασίας με την PrimeTel, που θα αφορά τα τηλεοπτικά της δικαιώματα για τα εντός έδρας παιχνίδια της. 

Αρχικά, οι “πράσινοι” δέχτηκαν δελεαστική πρόταση από άλλη πλατφόρμα, η οποία ήθελε να κάνει το "colpo grosso" και να κάνει την Ομόνοια να αλλάξει τηλεοπτική στέγη μετά από αρκετά χρόνια. 

Ωστόσο, η PrimeTel πρόσφερε το ίδιο ποσό με την συγκεκριμένη πλατφόρμα και ενεργοποίησε τον όρο που είχε στο συμβόλαιο, να έχει το δικαίωμα να “ισοφαρίζει” οποιαδήποτε πρόταση. 

Η PrimeTel έχει ενημερώσει εδώ και μέρες την Ομόνοια, ότι επιθυμεί να συνεχίσουν την συνεργασίας τους, με τους νέους οικονομικούς όρους, που θα είναι κατά πολύ ψηλότεροι από τα προηγούμενα χρόνια. 

Με τη νέα συμφωνία, η Ομόνοια θα παίρνει για τα τηλεοπτικά της δικαιώματα, 2.8 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, για την επόμενη 3ετία. 

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι στην συμφωνία υπάρχουν κάποια μπόνους, τα οποία αν η Ομόνοια καταφέρει να πετύχει, τότε το συνολικό ποσό μπορεί να ξεπεράσει ακόμα και τα 3 εκατομμύρια τον χρόνο.  

Αυτό που απομένει πλέον είναι οι υπογραφές των συμβολαίων, αλλά για να χαλάσει η συμφωνία, θα πρέπει η PrimeTel να αλλάξει γνώμη, κάτι που δεν φαίνεται να προκύπτει αυτή την στιγμή.