ΟΜΟΝΟΙΑ/Το "Νο.3" και το "Νο.4" του προγραμματισμού

Close
ΟΜΟΝΟΙΑ/Το "Νο.3" και το "Νο.4" του προγραμματισμού

Είπε πολλά ενδιαφέροντα ο Νεόφυτος Λάρκου στην δημοσιογραφική που παραχώρησε την Παρασκευή. Αναφέρθηκε εκτενώς στον προγραμματισμό και εξήγησε το πλάνο που υπάρχει. Όπως είπε, η προγραμματισμός της νέας σεζόν είναι χωρισμένος σε πέντε ενότητες...

"Χωρίσαμε τον προγραμματισμό σε 5 ενότητες - 1. Να συνεχίσει ο κ. Μπεργκ, 2. Να μείνουν όλοι οι συνεργάτες που ήθελαν να μείνουν, 3. Όλους τους παίκτες που θέλαμε, να προσπαθήσουμε να τους κρατήσουμε. Η διαδικασία είναι σε εξέλιξη, 4. Ανάλογα με τα κενά που θα προκύψουν να γίνουν μεταγραφές και 5. Να σχεδιάσουμε την προετοιμασία μας η οποία ήταν έτοιμη από τον Φεβράρη αλλά δυστυχώς τώρα δεν ξέρουμε και πρέπει να περιμένουμε".

Σήμερα, 31/5, το τριφύλλι έχει κλείσει επίσημα αρκετές εκκρεμότητες και έχει προχωρήσει με επαφές, ακόμα περισσότερες. Το "Νο.1" του προγραμματισμού - δηλαδή η ανανέωση με Χένινγκ Μπεργκ - ήταν εύκολη και από τις 20 του μηνός ανακοινώθηκε και επίσημα η συμφωνία.

Τώρα, οι πράσινοι κοιτάζουν το "Νο.3" και το "Νο.4", δηλαδή τις ανανεώσεις με παίκτες του υφιστάμενου ρόστερ και τις μεταγραφές. Έκλεισαν ήδη επίσημα οι Λούφτνερ και Χούμποτσαν, όπως και ο νεαρός Κυριακίδης. Η διαδικασία είναι σε εξέλιξη και είναι η προτεραιότητα των ανθρώπων που χειρίζονται τον προγραμματισμό. Εκκρεμούν ακόμα αρκετά και ο Νεόφυτος Λάρκου τα "τρέχει" για να κλείσουν θετικά το συντομότερο.

Παράλληλα είναι αυτονόητο πως γίνονται και κινήσεις στο κεφάλαιο "ενίσχυση", χωρίς σήμερα να υπάρχει κάποιος λόγος βιασύνης ή ιδιαίτερης πίεσης. Εξάλλου, θα γίνουν λίγες μεταγραφές και αυτό δίνει την... πολυτέλεια, η κάθε περίπτωση να εξετάζεται εξονυχιστικά με σκοπό την ελαχιστοποίηση του ρίσκου.

Νικόλας Γωγάκης