Δηλώσεις από τον Φράνσις Ουζόχο.
Ο Νιγηριανός πορτιέρο της Ομόνοιας, ήταν καλεσμένος στο LIVE instagram της Εθνικής Νιγηρίας.
Διάφορα μέσα της πατρίδας του αναπαράγουν κομμάτια όσων είπε. Διαβάστε μερικά…
Όσον αφορά τα όσα λέγονται για την ηλικία του… “Το σώμα μου άλλαξε όταν άρχισα το γυμναστήριο και την πιο σοβαρή δουλειά. Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος, δεν με ξέρουν”
Όσον αφορά τον τραυματισμό του… “Νιώθω πολύ καλύτερα. Μπορώ να παίξω λίγο με την μπάλα. Έχουν περάσει έξι μήνες από τους οκτώ της αποθεραπείας μου. Πρέπει να συνεχίσω για άλλους δύο και θα είμαι έτοιμος”
“Πριν τον τραυματισμό ένιωθα πάρα πολύ καλά. Μετά ήρθε η άτυχη στιγμή και έπρεπε να την αντιμετωπίσω. Ο γιατρός μου είπε από την πρώτη στιγμή ότι θα είμαι εκτός για εφτά με οκτώ μήνες”
“Ο πατέρας μου ποτέ δεν με στήριξε”
Ο διεθνής Νιγηριανός τερματοφύλακες αναφέρθηκε και στον πατέρα του, ο οποίος όπως είπε δεν ήταν υποστηρικτικός.
“Ο πατέρας μου ήταν απέναντι στην προσπάθεια μου να παίξω ποδόσφαιρο καθώς η εκπαίδευση ήταν γι΄αυτόν η προτεραιότητα. Συχνά μου έδινε μαθηματικές ασκήσεις να λύσω για να μείνω μακριά από την μπάλα. Έβρισκα όμως τρόπο να παίξω ποδόσφαιρο ακόμα κι΄έτσι. Ποτέ δεν σταμάτησαν να πιστεύω ότι μπορώ να κάνω καριέρα”