ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ/ "Δεν περιμέναμε να είμαστε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ"

Close
ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ/ "Δεν περιμέναμε να είμαστε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ"

Δηλώσεις στην κάμερα της Cytavision παραχώρησε λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης", ο Πρόεδρος της Ομόνοιας Σταύρος Παπασταύρου...

"Είναι ένα μεγάλο και σημαντικό παιχνίδι για την Ομόνοια και τους φιλάθλους στην Κύπρο που αγωνιούν το παιχνίδι. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ.

Από την αρχή της Ευρωπαϊκής μας πορείας θέλαμε να πάμε στους ομίλους. Πετύχαμε τον στόχο αυτό και σήμερα πάμε για το οτιδήποτε καλύτερο μπορούμε να πάρουμε. Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα για να έχουμε ελπίδες πρόκρισης στο επόμενο παιχνίδι.

Δεν περιμέναμε να είμαστε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, άλλα περιμέναμε να τα πάμε καλύτερα από την πρώτη χρονιά. Έγινε πολλή δουλειά από όλους για να φτάσουμε εδώ, είναι δικαίωση για εμάς και για τον κόσμο ποτέ δεν άφησε την ομάδα μόνη της και είναι πάντοτε στο πλευρό της με όλα τα αποτελέσματα και όλες τις δυσκολίες που υπήρχαν στα τελευταία χρόνια.

Στόχος είναι πάντα να διεκδικούμε το πρωτάθλημα και συνεχίσουμε να ερχόμαστε σε αυτά τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Να πηγαίνουμε κάθε χρόνο και καλύτερα".

Για την δήλωση του σχετικά με την επικοινωνία του με την αρχή δεοντολογίας: Δεν είναι η ώρα γι' αυτό. Αλλά η ανακοίνωση λέει τι έγινε και τι θα γίνει. Ας το αφήσουμε ως εκεί.

Για την υπόσχεση του προς τον κόσμο της Ομόνοιας: Η υπόσχεση είναι ότι θα προσπαθούμε πάντα να καταφέρνουμε ότι είναι καλύτερο για την Ομόνοια, σε όλους τους τομείς. Είναι μια καλή αρχή και ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε καλύτερα.

Για την πρόβλεψη του για το αποτέλεσμα: Οι προβλέψεις είναι γι' αυτούς που παίζουν στοιχήματα, εγώ δεν παίζω στοιχήματα. 

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ

δφστργφδηηηφδφγδφγρτρτςςρεςρςερςερςερςηηη