"Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα/ Η Ομόνοια είναι στους ομίλους και αυτό είναι μόνο η αρχή" (ΦΩΤΗΣ)

Close
"Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα/ Η Ομόνοια είναι στους ομίλους και αυτό είναι μόνο η αρχή" (ΦΩΤΗΣ)

Μιλώντας στην κάμερα της Cytavision μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, ο Φώτης Παπουλής ανέφερε...

"Να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλη την ομάδα, σε όλο το οικοδόμημα που λέγεται Ομόνοια. Είμαι πάρα πολύ περήφανος για την ομάδα. Καταφέραμε ένα πολύ μεγάλο στόχο για χρόνια, να είμαστε στους ομίλους. Αυτή είναι η αρχή και να πω ένα μπράβο σε όλους, από τον Πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο στην ομάδα.

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς από την αρχή, μια δύσκολη ομάδα ο Ολυμπιακός Στο πρώτο μέρος ήμασταν πολύ καλοί, πιο επιθετικοί απ' ότι στο πρώτο παιχνίδι. 

Κυνηγήσαμε τις φάσεις για να πετύχουμε ένα γκολ, δεν βγήκε. Το ίδιο προσπαθήσαμε και στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός είναι έμπειρη ομάδα κράτησε μπάλα και σταμάτησε λίγο τον ρυθμό.

Συνεχίζουμε. Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Η Ομόνοια είναι στους ομίλους και αυτό είναι μόνο η αρχή. Τώρα θα ξεκουραστούμε και έχουμε το πρωτάθλημα. Θα δούμε την κλήρωση του Γιουρόπα και θα συνεχίσουμε. Πετύχαμε τον πρώτο στόχο της χρονιάς, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι και τώρα είναι ώρα να ξεκουραστούμε. 

Ο κόσμος της Ομόνοιας πρέπει να είναι χαρούμενος για όλα αυτά τα παιδιά που αγωνίζονται. Απ' την αρχή ήρθα σε αυτή την ομάδα για να κερδίσω τίτλους και όσους περισσότερους στόχους βάλουμε να τους κατακτήσουμε. Ο πρώτος στόχος ήταν αυτός, να μπούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και χαίρομαι που είμαι μέλος αυτής της ιστορίας και χαίρομαι που κάναμε όλο αυτό τον κόσμο περήφανους. Δεν σταματάμε όμως εκεί, η Ομόνοια είναι μεγάλη ομάδα και θα συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και στο πρωτάθλημα".

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ

γη46ηγ6ςτ4