Πως είναι ο Ματ σαν σύζυγος; Η Μελίσσα απάντησε σε αυτή και άλλες ερωτήσεις...

Close
Πως είναι ο Ματ σαν σύζυγος; Η Μελίσσα απάντησε σε αυτή και άλλες ερωτήσεις...

Διαδικτυακό Q&A - δηλαδή ερωτήσεις και απαντήσεις - έκανε το βράδυ της Κυριακής η Μελίσσα, η οποία απάντησε και στο ερώτημα του πως είναι ο Ματ Ντέρμπισαϊαρ σαν σύζυγος.

"Είναι ένας στο εκατομμύριο. Ο καλύτερος μου φίλος, ο καλύτερος μπαμπάς, ο πιο αστείος άνθρωπος. Κάθε μέρα με κάνει να γελάω!" έγραψε η σύζυγος του Άγγλου.

Απάντησε, επίσης, αν θα ήθελαν να μείνουν για πάντα στην Κύπρο: "Όχι για πάντα αλλά όταν έρθει η ώρα να φύγουμε, θα έχουμε τις πιο γλυκές αναμνήσεις που θα μας συνοδεύουν για πάντα".

Ρωτήθηκε και πόσο εύκολο ήταν να συνηθίσουν την ζωή στο νησί μας: "Δεν το ξέρουν πολλοί εκτός ποδοσφαίρου αυτό αλλά δεν έχουμε και πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε για μετακομίσεις. Ίσως μια - δυο μέρες. Όταν συμφωνήσει, ο Ματ φεύγει την ίδια ή την επόμενη μέρα. Για την Κύπρο ο Ματ δέχθηκε ένα τηλεφώνημα και έπρεπε να φύγει το επόμενο βράδυ. Θα έλεγα πως το να ζήσεις σε μια ξένη χώρα είναι πιο εύκολο στην αρχή γιατί ενθουσιάζεσαι αλλά γίνεται δυσκολότερο με τον χρόνο".

Τέλος απάντησε αν η ίδια και τα παιδιά της πηγαίνουν στο γήπεδο για τα παιχνίδια της Ομόνοιας: "Ναι, όταν δεν είμαστε στην Αγγλία, πάντα πηγαίνουμε στα εντός έδρας".