Δηλώσεις παραχώρησε στα ΜΜΕ ο Ανδρέας Δημητρίου κατά την αναχώρηση της Ομόνοιας για Σκωτία.
Η winmasters κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β004. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.Παίξε υπεύθυνα www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της winmasters.
Δείτε τις δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου των "πρασίνων":
"Είναι ένας αγώνας σημαντικός για εμάς. Μια πρόκληση να πάμε σε μια έδρα δύσκολη. Να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Θα είναι σημαντικό να φύγουμε με νίκη από τη Σκωτία".
Για την ήττα από την ΕΝΠ: "Κανείς δεν περίμενε αυτό το αποτέλεσμα. Θεωρούμε ότι η ομάδα δεν θα επηρεαστεί" .
"Μετά τη νίκη στη πρεμιέρα θα είναι ότι καλύτερο να κερδίσουμε στη Σκωτία. Η Ομόνοια παίζει πάντα για να κερδίζει".
"Ο Ατζίλι ένιωσε μια ενόχληση θα περάσει από εξετάσεις"
"Έχουμε διαθέσει 1100 εισιτήρια. Θα είναι δυναμική η παρουσία του κόσμου"
"Και στη Γάνδη ζητήσαμε έξτρα εισιτήρια".
"Υπάρχει η ιδαιτερότητα ότι άλλαξαν προπονητή. Δεν μπορείς να γνωρίζεις ποιες ιδέες θα βάλει ο νέος προπονητής μέσα στην ομάδα".

Δείτε την εκπομπή SUPER MONDAY με τον Μαρίνο Σατσιά