"Το πρωτάθλημα ήταν αρκετά ανταγωνιστικό και τίμιο" (Ατάκες για VAR, Μπεργκ, "μωρά" και άλλα)!

Close
"Το πρωτάθλημα ήταν αρκετά ανταγωνιστικό και τίμιο" (Ατάκες για VAR, Μπεργκ, "μωρά" και άλλα)!

Ο πρώην πρόεδρος του σωματείου της Ομόνοιας Λώρης Κυριάκου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ".

Ανέφερε στον συνάδελφο Άρη Κυριάκου...

-"Έντεκα χρόνια είναι πολλά και ήταν και δύσκολα. Με την απόφαση που πήραμε πριν τρία χρόνια αλλάξαμε τα πράγματα".

-"Όταν ξεκινούσαμε πριν τρία χρόνια είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα χρέος18μιση εκατομμύρια. Τότε πήραμε μια απόφαση για εκχώρηση του ποδοσφαιρικού τμήματος στον κ. Παπασταύρου και οι λόγοι ήταν για να μπορέσει να αναπνεύσει οικονομικά το σωματείο, να διατηρηθεί στη ζωή, να αλλάξουμε τις καταστάσεις που βλέπαμε στην Ομόνοια. Το αγωνιστικό κομμάτι που εμείς οι Ομονοιάτες ζήσαμε τις χρυσές δεκαετίες της Ομόνοιας, να βλέπουμε μια ομάδα που να μην την αναγνωρίζουμε. Ναι σήμερα αυτοί οι στόχοι έχουν επιτευχθεί. Δεν μπορούμε να μην είμαστε ικανοποιημένοι".

-"Και στο σωματείο άλλαξαν πράγματα. Από το 2018 όλα τα τμήματα του σωματείου έχουν πολύ καλές παρουσίες. Και φέτος είχαν επιτυχίες όλα τα αθλήματα".

-"Στο ποδοσφαιρικό τμήμα, στόχος ήταν αυτό που λέγαμε, να επαναφέρουμε την βασίλισσα στον θρόνο της. Τώρα ο στόχος για την Ομόνοια είναι εκείνες οι επιτυχίες των δεκαετιών 70, 80 και 90, διότι αυτό απαιτεί η ιστορία μας"

-"Το VAR έχει αλλάξει πράγματα. Γίνεται ένα πιο σωστό πρωτάθλημα. Βεβαίως και υπάρχουν ελλείψεις αλλά έχουν μειωθεί. Δίκαια κατάκτησε το πρωτάθλημα η Ομόνοια, έκοψε πρώτη το νήμα. Ήταν η πιο σταθερή ομάδα. Συγχαρητήρια και στους υπόλοιπους που ήταν εκεί που μέχρι τις τελευταίες 2-3 αγωνιστικές ήταν εκεί, τόσο η ΑΕΛ, όσο και ο Απόλλωνας και πάλευαν μαζί με την Ομόνοια. Θεωρώ ότι το πρωτάθλημα ήταν αρκετά ανταγωνιστικό, τίμιο και πιστεύω ότι δίκαια επικράτησε η Ομόνοια".

-'Με τις επιτυχίες που είχαμε τα τελευταία δύο χρόνια, θεωρώ ότι μας δίνουν το έναυσμα να ευελπιστούμε για καλύτερες χρονιές στην Ομόνοια".

-"Είμαι πάντα εκεί, αυτό που κρατώ είναι το ποδοσφαιρικό θράσος του Μπεργκ να ρίξει τα μωρά μέσα στο γήπεδο. Όταν είδαμε παιδιά 16αρηδες να μπαίνουν μέσα να έχουν εκείνο το τουπέ να αγωνιστούν μπροστά σε μεγάλους αντιπάλους όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και στην Ευρώπη και να μην φοβούνται, οπωσσδήποτε αυτά τα παιδιά, είναι εκείνα που έχουν στιγματίσει την φετινή Ομόνοια".