"Σφιχτή ομάδα η Ομόνοια, ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε να σκοράρει" (βίντεο)

Close
"Σφιχτή ομάδα η Ομόνοια, ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε να σκοράρει" (βίντεο)

Οι Αμπέλ Φερέιρα και Δημήτρης Γιαννούλης μίλησαν το μεσημέρι στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Ομόνοια την Πέμπτη (22/10, 19:55) στην Τούμπα.

Δημήτρης Γιαννούλης

"Το ρόστερ της ομάδας είναι πλήρες. Νομίζω ότι θα ανταποκριθούμε στις συνεχόμενες υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πέρυσι μας κόστισε που δεν παίξαμε Ευρώπη".

"Στα προηγούμενα τρία μεγάλα παιχνίδια ήμασταν καλύτεροι, αλλά δεν πήραμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Είμαστε προβληματισμένοι, το δουλεύουμε και νομίζω ότι δεν θα αργήσουν να έρχονται και τα θετικά αποτελέσματα".

"Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι μία διαφήμιση για όλους μας. Θέλουμε να μεγαλώσουμε κι εμείς ως παίκτες και να φέρουμε επιτυχίες στην ομάδα. Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στο τώρα και την ομάδα μου".

Αμπέλ Φερέιρα

"Υπάρχει απογοήτευση για το αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο αριθμοί και στατιστικά. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που παίζουν ρόλο. Αυτό από το οποίο έμεινα ικανοποιημένος είναι η συμπεριφορά των παικτών μου στον αγώνα".

"Η Ομόνοια είναι ομάδα με συγκεκριμένη ταυτότητα. Επιθετικά παίζει με 3-4-3 και αμυντικά με 4-4-2. Μια σφιχτή ομάδα και που δυσκολεύτηκε πολύ να πετύχει γκολ ο Ολυμπιακός μαζί της, το πρώτο ήταν με πέναλτι. Στον δεύτερο αγώνα η Ομόνοια κράτησε το μηδέν, ίσως να μπορούσε να πετύχει κάτι παραπάνω. Έχουμε εικόνα του αντιπάλου".

"Δεν μας αρκεί απλά η παρουσία στους ομίλους. Θέλουμε να έχουμε μία καλή και μακρινή διαδρομή".

"Έχουμε μία καλή ευκαιρία να κάνουμε την πρώτη μας νίκη. Γνωρίζουμε τις αδυναμίες που έχουν στα μετόπισθεν και έχουμε πλάνο να χτυπήσουμε σε αυτές. Παράλληλα θα πρέπει να έχουμε συγκέντρωση και στην άμυνα".

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ

δγφσδγ