Σχολίασε με παράδειγμα τον Κουλιμπαλί: "Έχουμε ένα θέμα στην Κύπρο..."

Σχολίασε με παράδειγμα τον Κουλιμπαλί: "Έχουμε ένα θέμα στην Κύπρο..."

Την κατά τεκμήριο καλύτερή του εμφάνιση με τη φανέλα της Ομόνοιας πραγματοποίησε ενάντια στην Πάφο o Σενού Κουλιμπαλί δικαιώνοντας έτσι τον Σωφρόνη Αυγουστή για την απόφαση να του δώσει φανέλα βασικού μετά από καιρό σ’ ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι. 

123

Ο αμυντικός από το Μάλι ήταν αψεγάδιαστος και κυρίως στο ψηλό παιχνίδι που επιχειρούσαν οι γηπεδούχοι, ήταν πάντα πρώτος στις μονομαχίες. Κόντρα λοιπόν στις εντυπώσεις που άφησε τις προηγούμενες αγωνιστικές, η όλη του απόδοση χαροποίησε άπαντες στις τάξεις του τριφυλλιού. 

Μάλιστα η παρουσία του έγινε αντικείμενο σχολιασμού από τον τεχνικό της ομάδας: 

ίναι καλός ποδοσφαιριστής, ψηλός και γρήγορος. Έχουμε ένα θέμα στην Κύπρο, με το πρώτο λάθος στοχοποιούμε ποδοσφαιριστές. Είναι κρίμα, να τους δώσουμε κάποιο χρόνο. Σε όλες τις ομάδες όχι μόνο στη δική μου. Έρχονται σε ένα νέο πρωτάθλημα, αρκετοί νομίζουν ότι είναι εύκολο, αλλά είναι αρκετά ανταγωνιστικό και δύσκολο το πρωτάθλημα μας. Και πρέπει να τους στηρίζουμε. Εγώ είμαι ο προπονητής και πρέπει να στηρίξω κάθε παίκτη στα αποδυτήρια και σίγουρα όταν έχει την ευκαιρία και την αξιοποιήσει, γιατί να μην συνεχίσει να παίζει; ", τόνισε χαρακτηριστικά. 

Δείτε το βίντεο της εκπομπής Super Monday:  

ρυθμξυη