Όταν μετά από μια ήττα ακούμε σχόλια που γίνονται αποκλειστικά εκ του αποτελέσματος, τα θεωρούμε τουλάχιστον άστοχα. Αν, για παράδειγμα, η Ομόνοια μετουσίωνε σε γκολ την κλασική ευκαιρία του Ντιονί και έφυγε με τη νίκη από την Αρένα, θα γινόταν σήμερα η ίδια συζήτηση για το αν ο Μπεργκ έκανε λάθος σε κάποιες από τις επιλογές του;
Οι αποφάσεις ενός προπονητή δεν μπορούν να κρίνονται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα. Άλλο η κριτική με ποδοσφαιρικά επιχειρήματα και άλλο η κριτική που διαμορφώνεται εκ των υστέρων, ανάλογα με το αν η ομάδα κέρδισε ή έχασε. Σε αυτή την περίπτωση, το πρόβλημα δεν είναι απαραίτητα οι επιλογές του προπονητή, αλλά ο τρόπος με τον οποίο κάποιοι επιλέγουν να τις κρίνουν.
Η Winmasters κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β004. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.