Γράφει ο Κυπριανός Κυριάκου
Έδωσε αρκετό χρόνο σε πολλούς ο Χένινγκ Μπεργκ στο πρώτο φιλικό της Ομόνοιας κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί κι αύριο κόντρα στην Ραντόμιακ.
Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet
Το "τριφύλλι" είχε γρήγορα ανεβοκατεβάσματα από τα πλάγια μπακ ένα στοιχείο που το ζητά έντονα ο Νορβηγός τεχνικός αφού θέλει συμμετοχή απ' όλους όταν η ομάδα βρίσκεται σε φάση επίθεσης.
Στο εν λόγω κομμάτι έντονη παρουσία είχε ο Γιάννης Μασούρας ο οποίος δεν ήταν λίγες οι φορές που εκμεταλλεύτηκε τους χώρους για να βρεθεί στην περιοχή εξού και κατάφερε να σκοράρει το γκολ της ισοφάρισης.
Ο Ελλαδίτης δεξιός φουλ μπακ, θέλει να συνεχίσει σε αυτά τα επίπεδα και με την σκληρή δουλειά να καθιερωθεί στην... εξίσωση του κόουτς.
