"Στην Κερκίδα" ο Πρόεδρος της Ομόνοιας: "Είμαστε ευγνώμονες στον κ. Παπασταύρου, να πάμε εκεί που μας αξίζει"

Close

"Στην Κερκίδα" ο Πρόεδρος του Σωματείου και μέλος του Δ.Σ της Εταιρείας της Ομόνοιας, Μάριος Αργυρίδης. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου ήταν φιλοξενούμενος του Ανδρέα Ψάλτη και μίλησε για τα ποδοσφαιρικά θέματα του "τριφυλλιού" και την οικονομική κατάσταση του Σωματείου. Τι είπε για Μπεργκ και Παπασταύρου.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις...

- Εξακολουθούν να είναι δύσκολα. Κάποια λεφτά θα έρθουν στο Σωματείο λόγω των ευρωπαϊκών αγώνων της Ομόνοιας. Έχουμε όμως προ-εισπράξει ένα ποσό από την Εταιρεία και θα πρέπει να τα επιστρέψουμε. Είναι ιδιαίτερα δύσκολη η φετινή χρονιά.

- Έστω και κάποια μικρά ποσά που έφερναν οι φίλαθλοι μας πλέον δεν τα έχουμε. Είναι ένα σημαντικό θέμα, κάνουμε αγώνα για να ξοφλήσουμε τους αθλητές μας. Θέλουμε να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε στις υποχρεώσεις μας.

- Η Εταιρεία μας έχει βοηθήσει. Ο κ. Παπασταύρου και το ΔΣ μας συμπαραστέκεται. Έχουμε βοήθειες από την Εταιρεία Ομόνοια Ποδόσφαιρο. Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες στον κ. Παπασταύρου και στο ΔΣ γενικότερα.

- Ερχόμαστε από ένα βεβαρημένο πρόγραμμα. Έπρεπε ο προπονητής μας να διαχειριστεί το ρόστερ του. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο πρωτάθλημα. Κερδίσαμε όλους τους αντίπαλους μας στην εξάδα. Το στοίχημα μας είναι να μην έχουμε στραβοπατήματα σε θεωρητικά εύκολα παιχνίδια. Για μένα δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι. Πρεπει να δουλέψουμε σκληρά και να οδηγήσουμε την Ομόνοια εκεί που της αξίζει.

- Στόχος μας να κερδίσουμε την ΕΝΠ, βλέπουμε ότι η ΕΝΠ είναι πολύ ανεβασμένη και αυτό πρέπει να μας προβληματίσει. Θέλουμε να μπούμε στα πλει-οφ στην πρώτη θέση.

φγδγφδδφγφδγδφγδφδφ