Στο "κενό" το αίτημα της PSV

Close
Στο "κενό" το αίτημα της PSV

Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στην τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, PSV Αϊντχόβεν, αιτήθηκε την αναβολή του κυριακάτικου (01/11) αγώνα πρωταθλήματος, όμως η Ολλανδική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου δε συμφωνούσε.

Η κατάσταση στην Αϊντχόβεν είναι κρίσιμη - προς το παρόν αγωνιστικά και όχι υγειονομικά - αφού ο ολλανδικός σύλλογος μετρά έξι κρούσματα κορωνοϊού που έχουν απομονωθεί σε καραντίνα και τρεις ποδοσφαιριστές που νόσησαν και επέστρεψαν στις προπονήσεις μόλις πρόσφατα, έχοντας ανάγκη από χρόνο για να βρουν τον αγωνιστικό τους ρυθμό.

Κρίνοντας ότι η τρέχουσα κατάσταση του συλλόγου είναι επικίνδυνη να τον βγάλει εκτός στόχων ήδη από τον Νοέμβριο, οι άνθρωποι της PSV αιτήθηκαν από την Ολλανδική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (στο εξής ΟΟΠ) την αναβολή του κυριακάτικου (01/11) αγώνα πρωταθλήματος με την Άντο ντε Χάαγκ, ώστε να έχουν περισσότερο χρόνο ξεκούρασης και προετοιμασίας ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ την προσεχή Πέμπτη (05/11).
 
Η απάντηση της ΟΟΠ ήταν, ωστόσο, αρνητική, με τον γενικό διευθυντή της PSV, Τον Γκέμπραντς, να αναφέρει σε δημόσιες δηλώσεις του: «Είχαμε ζητήσει με έγγραφο από την Λίγκα να μην διεξαχθεί την Κυριακή ο αγώνας μας για το Πρωτάθλημα επειδή παίζουμε με τον ΠΑΟΚ ένα σημαντικό ματς την Πέμπτη. Απάντηση όμως δεν πήραμε άμεσα και ενημερωθήκαμε καθυστερημένα πως αυτό το αίτημα δεν έγινε δεκτό. Και δεν μπορώ να το καταλάβω γιατί σε ανάλογες περιπτώσεις, με ευρωπαϊκά ματς της Άλκμααρ και του Αγιαξ, τα αιτήματα τους έγιναν αποδεκτά. Δεν το καταλαβαίνω, αλήθεια...».

sdna.gr