Συνάντηση με το DESCROPTIO για το πρότζεκτ “Visible Sports For All”!

Close
Συνάντηση με το DESCROPTIO για το πρότζεκτ “Visible Sports For All”!

Ενημέρωση από την Ομόνοια για την συνάντηση με την ομάδα του Project “ DESCROPTIO visible sports for all”...

Με μεγάλη χαρά συναντήσαμε πρόσφατα την ομάδα του Project “ DESCROPTIO, visible sports for all” ώστε να ενημερωθούμε για τους στόχους, τις επιδιώξεις και τη δράση της, στο πλαίσιο της κοινωνικής μας προσφοράς.

Ομολογουμένως το έργο που επιτελεί η ομάδα του DESCROPTIO είναι αξιέπαινο και αξιοθαύμαστο. Το project στοχεύει να δώσει μόνιμη και διαρκή πρόσβαση και βιωματική εμπειρία για οποιαδήποτε αθλητικό γεγονός σε άτομα με αναπηρία όρασης, δηλαδή τυφλούς  &  άτομα περιορισμένης όρασης. Στην παρούσα περίοδο η ομάδα του DESCROPTIO θέλει να επικεντρωθεί στο ποδόσφαιρο και αυτό ήταν το κύριο περιεχόμενη της συζήτησής μας.

Πρόκειται για οργανωτική καινοτομία με παγκόσμια απήχηση και εφαρμογή, η οποία έρχεται σε πλήρη ευθυγράμμιση με το πρόγραμμα της UEFA/unit CAFÉ (Center for Access to Football in Europe) για το Ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. 

H OMONOIA είναι πρόθυμη να βάλει και το δικό της λιθαράκι για την ανάπτυξη και επιτυχία του όλου project, ώστε να δώσει πραγματικές διαστάσεις στην έννοια πως το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός ευρύτερα είναι προσβάσιμα για όλο τον κόσμο!