Γράφει ο Κυπριανός Κυριάκου
Πέραν του μεταγραφικού σχεδιασμού που υπάρχει έντονα στην Ομόνοια εξίσου προσοχή δίνεται και σε ότι αφορά την προετοιμασία επί Πολωνικού εδάφους που θα πραγματοποιήσουν οι "πράσινοι" σε λίγες εβδομάδες.
Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet
Πάντοτε το βασικό στάδιο προετοιμασίας καθορίζει πολλά όσον αφορά το "δέσιμο" στο σύνολο και η αφομοίωση της τακτικής που θα κληθεί να περάσει στους παίκτες ο Βάλντας Νταμπράουσκας όμως το σήμερα είναι αυτό που μετρά.

Πέραν των δύο δυνατών φιλικών που έχουν κλειδώσει με Μακάμπι Τελ Αβιβ και Ράκοβ Τσεστόχοβα γίνονται προσπάθειες και για εξίσου δυνατά "τεστ" που θα μετρήσει δυνάμεις το "τριφύλλι".
Όλα αυτά για να έχουν ουσία όμως είναι αναγκαίο για την Ομόνοια να πάει όσο πιο ενισχυμένη γίνεται, καθώς αποκτά άλλη σημασία όταν οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται με τις βασικές προσθήκες στο ρόστερ.
Μπορεί να υπάρχει αρκετός χρόνος στην μεταγραφική περίοδο όμως το έχουμε αναφέρει ξανά πως αποκτά άλλη δυναμική μια ομάδα όταν στην φάση "μονταρίσματος" οι περισσότερες ανάγκες της είναι καλυμμένες και αυτό πιθανόν να έχει θετικό αντίκτυπο… στην Ευρώπη.
