Τάσος για Ομόνοια/"Βελτίωσε τον τρόπο που αναπτύσσεται- Είμαι σίγουρος ότι έβαλε το λιθαράκι του ο Φερέρα''

Τάσος για Ομόνοια/"Βελτίωσε τον τρόπο που αναπτύσσεται- Είμαι σίγουρος ότι έβαλε το λιθαράκι του ο Φερέρα''

Στη βελτίωση της Ομόνοιας στον τρόπο που αναπτύσσεται και στο λιθαράκι που έβαλε σε αυτό ο Γιάνικ Φερέρα στάθηκε στο σχόλιό του στην εκπομπή "Μάθε Μπαλίτσα" στη Digital TV, για την Ομόνοια ο Τάσος Κυριάκου.  

''Πολύ εύκολη νίκη για την Ομόνοια. Σταδιακά βελτιώνει την επιθετική της γραμμή. Βελτίωσε πολύ τον τρόπο που αναπτύσσεται. Είμαι σίγουρος ότι το λιθαράκι του σε αυτό έβαλε ο νέος προπονητής. Έβαλε μια δική του προσέγγιση στο παιχνίδι. Έτσι και αλλιώς άλλαξε και το σύστημα. 

Για μένα ήταν και σταυροδρόμι για την Ομόνοια γιατί έρχονται πολλά ντέρμπι. Τώρα η Ομόνοια δεν πρέπει να βλέπει μακριά. Στόχος πρέπει να είναι να μπει στην 6άδα. Όταν την εξασφαλίσει θα ελευθερωθεί παραπάνω ψυχολογικά για να μπορεί να διεκδικήσει την Ευρώπη''.  

Η εκπομπή "Μάθε Μπαλίτσα"

ψσασψψσα