"Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε όσο το δυνατό καλύτερους παίκτες"

"Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε όσο το δυνατό καλύτερους παίκτες"

Διαβάστε όσα είπε ο Σωφρόνης Αυγουστή μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ…

“Έχουμε αρκετή δουλειά από σήμερα. Πρέπει να ετοιμάσουμε την ομάδα όσο το δυνατό καλύτερα τη νέα χρονιά. Μας περιμένει μία δύσκολη σεζόν. Συγχαρητήρια στον κόσμο γιατί μας βοήθησε πάρα πολύ να φτάσουμε το κύπελλο. Περιμένουμε τη νέα χρονιά” 

Για το τι χρειάζεται η Ομόνοια για να επιστρέψει στην κορυφή: “Τους στόχους τους καθορίζει η ομάδα. Θα δούμε τις αδυναμίες και μαζί με την διοίκηση θα προσπαθήσουμε να φέρουμε όσο το δυνατό καλύτερους ποδοσφαιριστές” 

Για την αποθέωση του κόσμου προς το πρόσωπο του: “Πάντα τα αποτελέσματα σε κρίνουν. Πρέπει να πετυχαίνουμε τους στόχους που θέτει η διοίκηση. Δεν θα είναι εύκολο το πρωτάθλημα τη νέα σεζόν. Βλέπουμε πόσο έχει αλλάξει το κυπριακό πρωτάθλημα. Πρέπει να αποφύγουμε όσο το δυνατό τα λάθη στον προγραμματισμό”

Για το ξέσπασμα του μετά τον τελικό: “Κάθε προπονητής δεν του αρέσει να χάνει κάποιο τρόπαιο. Εγώ είχα την χαρά να δουλεύω σε ψηλό επίπεδο. Δεν σταματάμε εδώ. Έρχονται δύσκολες ομάδες”

"Εύχομαι σε όλους να ζήσουν όσα έζησε ο Φώτης. Να του ευχηθούμε ό,τι καλύτερο. Είναι δύσκολο να μην βρίσκεται στις προετοιμασίες"

*Το κείμενο περιλαμβάνει διαφημιστικό περιεχόμενο εκ μέρους της Bet On Alfa | 18+ |Θέσε τα όριά σου | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

ςερ