ΘΕΜΑ στο... μυαλό;

Close
ΘΕΜΑ στο... μυαλό;

Αγνώριστη, ίσως η χειρότερη φετινή Ομόνοια...

Αργή, προβλεπτή, χωρίς φαντασία, χωρίς ιδέες, κουρασμένη σωματικά και πνευματικά. Η πνευματική κόπωση ίσως να έχει φέρει ΟΛΑ αυτά που βιώνει το πράσινο οικοδόμημα. 

Πέντες αγώνες χωρίς νίκη, πλέον η πίεση δείχνει να έχει καταβάλει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της, που δεν έχουν και τη συμπαράσταση του κόσμου τους, ένα στοιχείο που αποδεδειγμένα επηρεάζει το "τριφύλλι".

Βλέποντας την περσινή Ομόνοια με την φετινή, η διαφορά στον τρόπο παιχνιδιού είναι... ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Ένα δείγμα της περσινής ομάδας είδαμε στο "N. Papas Group Aμμόχωστος" στην ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα. Εκεί οι πράσινοι για περίπου 45 λεπτά, είχαν βγάλει στο γήπεδο όλα όσα τους χαρακτήριζαν. Γρήγορο, συνδυαστικό παιχνίδι και κυρίως μια ομάδα που ήταν... απρόβλετη.

Μάλλον φαίνεται πως ήταν ένα ξέσπασμα, μια έξαρση, η εξαίρεση στον κανόνα. Η φετινή Ομόνοια δείχνει άδεια, οι ευρωπαϊκοί αγώνες της έχουν στερήσει φρεσκάδα, της έχουν μπλοκάρει το μυαλό. 

Ο Μπεργκ πιστεύει πως μπορεί να γυρίσει η κατάσταση. Αυτός άλλωστε είναι ο καθ' ύλην αρμόδιος. Αυτός γνωρίζει (ΚΑΛΥΤΕΡΑ από τον καθένα) τις δυνατότητες της ομάδας του. 

Πλέον η Ομόνοια μπαίνει σ' ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα αγώνων με συνεχόμενα ντέρμπι. Ο προπονητής της δήλωσε πως ίσως να είναι η στιγμή να "ξυπνήσουν" οι ποδοσφαιριστές και να δώσουν τις κατάλληλες απαντήσεις.

Θα πρέπει όμως ΑΜΕΣΑ να βελτιώσει την ψυχολογία της και κυρίως να επαναφέρει... το ΜΥΑΛΟ της.

Αντώνης Κωνσταντινίδης

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ

fdfsdffsdf