Μετά την ήττα απ’ την Αναγέννηση, «χώρισαν» οι δρόμοι Μιχάλη Σεργίου και Οθέλλου. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Κύπριο κόουτς, τοποθετήθηκε για την αποχώρηση του απ’ την ομάδα της Αθηαίνου εκφράζοντας την βεβαιότητά του ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες για την πρώην – πλέον – ομάδα του.
Αναλυτικά:
"Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Τους εύχομαι ότι καλύτερο στην συνέχεια, είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν τα καλύτερα. Ξέρουν και οι ίδιοι ότι ήταν πολλές οι συγκυρίες που έπαιξαν ρόλο για να έρθουν τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, τα οποία δεν αντικατοπτρίζουν την εικόνα που είχαν και που μπορούν να έχουν. Αξίζουν πολύ περισσότερα και είμαι βέβαιος ότι θα το δείξουν στην πορεία.
Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου αλλά και την διοίκηση για την συνεργασία που είχαμε και την φιλία που αναπτύξαμε, η οποία θα κρατήσει και στην συνέχεια. Καλή συνέχεια στην ομάδα".