"Προσπάθησα πολύ σκληρά για να επιστρέψω και πάλι στην Α' κατηγορία"

"Προσπάθησα πολύ σκληρά για να επιστρέψω και πάλι στην Α' κατηγορία"

Ο πρωταθλητής με τον Οθέλλο Αθηαίνου, Κωνσταντίνος Καστάνας μίλησε στην ιστοσελίδα μας.

Ο κεντρικός αμυντικός του Οθέλλου αναμφισβήτητα από τους πιο σημαντικούς παράγοντες της επιτυχίας της ομάδας έκανε αισθητή της παρουσία του βοηθώντας σημαντικά.  Επαιξε φουλ σε 27 αναμετρήσεις καταγράφοντας 2582 αγωνιστικά λεπτά ενώ πέτυχε δύο γκολ. (Αξιοσημείωτο ότι έχασε μόνο ένα αγώνα λόγω καρτών, στους υπόλοιπους αγωνίστηκε ολόκληρα τα 90λεπτα)

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην φετινή χρονιά καθώς και στην προσωπική του πορεία.

Δείτε αναλυτικά:

- Το σχόλιο σου για την φετινή χρονιά, ποιο ήταν το κλειδί της επιτυχίας;

Ήταν μια άκρως επιτυχημένη χρονιά.  Από την αρχή παίζαμε για να πετύχουμε αυτό που πριν δύο χρόνια αφήσαμε στη μέση, το κλειδί της επιτυχίας ήταν η υπομονή και η θέληση μας για τον στόχο που θέσαμε και καταφέραμε. Υπήρξε άψογη συνεργασία μεταξύ διοίκησης και ποδοσφαιριστών, απίστευτα οικογενειακό κλίμα μέσα στο γήπεδο αλλά και έξω από αυτό και αυτό φάνηκε και με το αποτέλεσμα στο τέλος! 

-Για την προσωπική σου πορεία:

Νιώθω πολύ περήφανος με αυτά που έχω καταφέρει μέχρι σήμερα, προσπάθησα πολύ σκληρά για να επιστρέψω και πάλι στην Α' κατηγορία.  Αυτό που έχει σημασία είναι μόνο το παρόν και η επόμενη μέρα και μόνο με σκληρή δουλειά θα καταφέρω να παραμείνω σε αυτό το επίπεδο. 

-Τα μελλοντικά σου σχέδια:

Όπως είχα αναφέρει σημασία έχει το παρόν και η φετινή χρονιά που θα με βρει στην Α' κατηγορία. Θα δώσω τα πάντα για να παραμείνω σε αυτό το επίπεδο.

ξξη

Γρηγορία Φραντζή