"Αγώνας με πολλές ιδιαιτερότητες, δύσκολο δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη"

Close
"Αγώνας με πολλές ιδιαιτερότητες, δύσκολο δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη"

Ο Μάκης Σεργίδης παραχώρησε διάσκεψη Τύπου μετά και την ισοπαλία της ΠΑΕΕΚ κόντρα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

"Ήταν ένα αγώνας με πολλές ιδιαιτερότητες. Σε περιόδους διακοπής, οι ομάδες ξέρουν πως να δουλέψουν, οπόταν όταν οι αναβολές έρχονται, γίνεται ένα μεγάλο μπέρδεμα, με την δουλειά μας και με την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Για να μπορείς να έχει βαθμολογικό όφελος, κόντρα σε τέτοια καλή ομάδα, την πρωτοπόρο, όπως την ΑΕΚ οι ποδοσφαιριστές πρέπει να είναι 100% σωστοί στο πλάνο, να υπάρχει πειθαρχία, θέληση, δίψα για επιτυχία αλλά και τύχη. Ένας ωραίος αγώνας που κράτησε το ενδιαφέρον για τον κόσμο που το είδε. Για εμάς δεν αλλάζει κάτι, συνεχίζουμε να δουλεύουμε πάνω σε αυτό που είχαμε βάλει από την προετοιμασία στις Πλάτρες. Την κάθε δυσκολία που μας παρουσιάζεται να την κάνουμε ευκαιρία. Αυτό ψάχνουμε, ευκαιρίες για να αποδείξουμε τον εαυτό μας, ευκαιρίες για να δείξουμε την ομάδα μας, ευκαιρίες για να πάρουμε βαθμούς και να συνεχίσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Για την αντίδραση:  "Νομίζω η ομάδα αυτή, έχει αποδείξει τις δυνατότητες της και τις ποδοσφαιρικές και ψυχικές. Χρειάζεται μεγάλη θέληση να μπορείς να επανέρχεσαι πίσω από αποτελέσματα, κόντρα σε αυτή την πολύ καλή ομάδα. Μπράβο στα παιδιά, ξεκολλήσαμε από τους 12 βαθμούς, αλλά ακόμη είμαστε εκεί Πολύ πιθανόν ακόμη να θεωρούμαστε το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό, εμείς αύριο θα είμαστε στο γήπεδο, την δουλειά μας και κάτω το κεφάλι."

Για το ντεμπούτο των Μιλντς και Ομπανόρ: "Δύο παιδιά που τους θέλαμε και το καλοκαίρι, δύο ποδοσφαιριστές που ήταν δύσκολο να αποκτηθούν, έκαναν τις επιλογές τους σε καλύτερα πρωταθλήματα ή με καλύτερα χρήματα. Ήρθε έτσι η κατάσταση που τους πήραμε τώρα. Είναι δύο ποδοσφαιριστές με το που εντάχθηκαν από την πρώτη μέρα προσπαθούν να ενσωματωθούν στην ομάδα και στον τρόπο ζωής στην Κύπρο. Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι και από τον χαρακτήρα τους και από την δουλειά που βγάζουν και σύντομα θα δούμε περισσότερα από αυτούς"

Για τον αγώνα κυπέλλου: "Είναι διαφορετικοί θεσμοί. Η ομάδα αυτή σέβεται τον θεσμό του κυπέλλου, πέρσι αποκλείσαμε ομάδα πρώτης κατηγορίας, στον επόμενο γύρο βρεθήκαμε ξανά με ομάδα πρώτης κατηγορίας, τον ΑΠΟΕΛ και αποκλειστήκαμε. Λίγα χρόνια πριν ξανά με την ΑΕΚ, φτάσαμε μέχρι την φάση των "8". Θα σεβαστούμε τους εαυτούς μας, την διοργάνωση. Είναι δύσκολα για την ΠΑΕΕΚ, δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη, αλλά θα το γήπεδο μας είναι εκεί, η προσπάθεια θα γίνει και γιατί όχι."

Για πιθανή ενίσχυση: "Μεταγραφικά είναι γεγονός πως έχουμε χάσει δύο παίκτες και ουσιαστικά οι δύο μεταγραφές έγιναν για αντικατάσταση. Μένει ένα κενό με το Έσσελινγκ που του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην νέα του ομάδα. Υπάρχουν κενά και αδυναμίες στην ομάδα. Είμαστε μέσα Ιανουαρίου, δεν είναι εύκολο να βρεθούν ποδοσφαιριστές που ψάχνουμε με τα δεδομένα που έχουμε. Θέλουμε να κάνουμε αυτές τις δύο μεταγραφές. Μακάρι να βρούμε ποδοσφαιριστές που να έρθουν και να βοηθήσουν. Υπάρχουν θέσεις που πονάμε, όμως δεν μπορώ να υποσχεθώ πως θα μπορέσουμε να βρούμε αυτό που ψάχνουμε. Είμαστε μία ομάδα η οποία έχουμε γυρίσει πολλούς ποδοσφαιριστές με εσωτερικές αλλαγές κλπ. Αν δούμε πως δεν βρίσκουμε αυτό που θέλουμε, θέλουμε να ενισχυθούμε με δύο ποδοσφαιριστές έστω ποσοτικά. Οι αγώνες είναι πάρα πολλοί, υπάρχει η πανδημία, οι κάρτες οι τραυματισμοί. Υπάρχει στόχος και πρέπει να κάνουμε αυτή την προσπάθεια όσο το δυνατό πιο δυνατή."

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ

asgryet5