Για την... έκπληξη με τους νέους!

Για την... έκπληξη με τους νέους!

Μετά από την ήττα με την Ανόρθωση στις 22 Δεκεμβρίου και μετά την αναβολή του ματς με το ΑΠΟΕΛ, η ΠΑΕΕΚ  επιστρέφει την Παρασκευή (19:00) μετά από αρκετές ημέρες στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Αυτή τη φορά ακόμα ένας μεγάλος αντίπαλος βρίσκεται στον δρόμο της και είναι η πρωτοπόρος ΑΕΚ, την οποία θα φιλοξενήσει στο Μακάρειο. Ο στόχος είναι να κάνει την έκπληξη και να πάρει το βαθμολογικό κέρδος παρά τα προβλήματα που την ταλαιπώρησαν.

Ο Μάκης Σεργίδης δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Τσόσιτς, Ορ και Χατζηκωνσταντή αλλά και τον Ντίας που ασθενεί. Αμφίβολος είναι ο Νάντο.

Διαθέσιμοι θα είναι οι νέοι ποδοσφαιριστές της ομάδας, o μεσοεπιθετικός Λίβιο Μίλτς, ο κεντρικός αμυντικός Ομπανόρ και ο νεαρός μέσος, Κωνσταντίνος Παττίχης.
 

Αντρέας Ροκόπος