"Ο Μάκης είναι ο στρατηγός μας-Στηρίξτε μας να τον κρατήσουμε και να ενισχύσουμε την ομάδα"

"Ο Μάκης είναι ο στρατηγός μας-Στηρίξτε μας να τον κρατήσουμε και να ενισχύσουμε την ομάδα"

Διάσκεψη Τύπου στο Μακάρειο παρέθεσε η ΠΑΕΕΚ με θέμα τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και τις μελλοντικές προοπτικές.

Στη διάσκεψη μίλησαν ο πρόεδρος της Εταιρείας Κλεάνθης Γεωργιάδης, ο Αντιπρόεδρος της Εταιρείας, Μάριος Βλάχος, ο διευθυντής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος Δήμος Γεωργιάδης και ο προπονητής της ομάδας, Μάκης Σεργίδης.

Το kerkida.net ήταν στο Μακάρειο και σας μετέφερε όσα θα λέχθηκαν:

Κλεάνθης Γεωργιάδης: Για μας η ΠΑΕΕΚ δεν είναι απλά ομάδα είναι μετερίζι αγώνων. Σιγά σιγά το σωματείο μεγαλώνει. Προσπαθούμε να κάνουμε το θαύμα να μείνουμε στην Α΄Κατηγορία. Θα το παλέψουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό της τελευταίας αγωνιστικής. Σιγά σιγά πρέπει να πυκνώνουν οι ανθρώποι της ΠΑΕΕΚ. Είμαστε οριακά σε ένα σημείο που η σημερινή διοίκηση δεν μπορεί από μόνη της να κάνει το επόμενο βήμα. Έχουμε κάνει μια καλή ομάδα όμως είναι καταλυτική η κίνηση που θα γίνει στο Γενάρη. Καλούμε τον κόσμο της Κερύνειας να κοντέψει στην ομάδα και να βοηθήσουμε να πετύχουμε αυτό το μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία της ομάδας.

Μάριος Βλάχος: Προσπαθούμε να κρατήσουμε αυτό το σωματείο στη ζωή. Η Κερύνεια δεν διαγράφεται από τους χάρτες και από τις καρδιές μας. Αυτό θα γίνει με αγώνες και με προπύργιο αντίστασης σε διάφορους. Και αυτό είναι η ΠΑΕΕΚ. Έχει γίνει ένα ποδοσφαιρικό θαύμα. Το έχουν πετύχει τα λίγα άτομα της διοίκησης και το τεχνικό τιμ που κατάφερε το ακατόρθωτο. Οι Κερυνιώτες έχουν περισσότερο μπασκετική παιδεία όμως πρέπει να είναι περήφανοι και για την ποδοσφαιρική μας πορεία. Πρέπει να έρθουν όχι μόνο οι Κερυνειώτες κοντά αλλά και οι φίλοι της Κερύνειας. Είναι παράπονο μας ότι οι επιφανείς Κερυνιώτες δεν έχουν έρθει κοντά. Η ΠΑΕΕΚ δεν είναι πολιτικοποιημένο σωματείο είναι ένα σωματείο που θέλει να προβάλει την Κερύνεια. Βγάζουμε ένα λαχείο ενίσχυσης 10 ευρώ και θέλουμε την στήριξή σας για το ταμείο μεταγραφών. Ο προπονητής και όλα τα παιδιά έχουν πάρει λίγα και μας έχουν δώσει πολλά πίσω και θα μας δώσουν ακόμα περισσότερα αν τους βοηθήσουμε. Τρία-τέσσερα-πέντε άτομα δεν μπορούν να κρατήσουν μια ομάδα στην Α΄Κατηγορία εύκολα ανταγωνιζόμενοι τριπλάσιους και πενταπλάσιους προϋπολογισμούς από εμάς. Έκκληση μας είναι να αγκαλιάσετε αυτό το λαχείο ενίσχυσης. Είναι μόνο 10 ευρώ δεν νομίζω να επηρεάζει ιδιαίτερα το βαλάντιο του καθενός. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Έχουμε βρει τους τρόπους και έχει βοηθήσει η νέα γενιά με την τεχνολογία. Ελάτε όλοι κοντά, είναι σάλπισμα προς όλους τους Κερυνιώτες. Ξυπνήστε από τον λήθαργο. Αποβάλετε την ηττοπάθεια. Αποβάλετε ότι η Κερύνεια έχει πωληθεί ή χαρίζεται ή δεν θα την πάρουμε ποτέ πίσω. Την Κερύνεια θα την πάρουμε πίσω, θα πάμε πίσω στα σπίτια μας αλλά για να πάμε πρέπει να συνεχιστεί ο αγώνας. Ο αγώνας συνεχίζεται μέσα από αυτά τα προπύργια αντίστασης για αυτό καλούμε όλους σε συσπείρωση και εγρήγορση για αυτό το ποδοσφαιρικό θαύμα. Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στο τεχνικό τιμ, έχουμε διοικητική σταθερότητα και ένα πρόεδρο με αρκετή πείρα στα ποδοσφαιρικά δρώμενα. Ελάτε κοντά σας χρειαζόμαστε"

Μάκης Σεργίδης: Το καλοκαίρι κτίστηκε μια ομάδα που να αντιπροσωπεύει τον Κερυνιώτικο κόσμο στο τοπ επίπεδο. Μέχρι στιγμής η ομάδα απέδειξε ότι μπορεί να κάνει τον κόσμο της Κερύνειας περήφανο. Το δεύτερο θαύμα μετά την άνοδο ίσως μπορούμε να το διεκδικήσουμε και να μείνουμε στην Α΄Κατηγορία. Όλο αυτό έχει γίνει μέσα από μεγάλες δυσκολίες. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους της διοίκησης. Είναι πολύ δύσκολη η συνέχεια και δεν μπορείς να προβλέψεις κάποια πράγματα. Αυτό που ζητούμε είναι η ομάδα να ενισχυθεί ώστε στο Β΄Γύρο να διατηρήσει την αξιοπρέπεια της και να κερδίσει την αγάπη από το φίλαθλο κοινό της Κύπρου.

Δήμος Γεωργιάδης: Έχουμε την ευθύνη να προστατεύσουμε τον προπονητή μας. Η ΠΑΕΕΚ δεν περιορίζεται στα ποδοσφαιρικά δρώμενα. Θέλουμε να προβάλουμε την Κερύνεια. Σε αυτή την προσπάθεια δεν βλέπουμε μόνο Κερυνειώτες αλλά όλους τους Κύπριους. Έχουμε προχωρήσει σε άνοιγμα λογαριασμού στην ιστοσελίδα μας που έχουν μαζευτεί ήδη 1000 ευρώ. Είναι ευκαιρία κάθε Κερυνειώτη να μας στηρίξει. Η μπάλα τώρα είναι στον κόσμο. Εμείς κάναμε ότι μπορούσαμε. Αντιλαμβανόμαστε τους προβληματισμούς του προπονητή μας. Ο Μάκης είναι ο στρατηγός της ομάδας μας. Για αυτό θέλουμε να μας στηρίξετε για να κρατήσουμε τον προπονητή και τους παίκτες.

Για το ποσό που χρειάζεται η ομάδα για τη μεταγραφική... Κλεάνθης Γεωργιάδης: Το ποσό που χρειαζόμαστε για μια καλή ενίσχυση της ομάδας είναι 80 χιλιάδες ευρώ.

Για τους μεταγραφικούς στόχους και αν έχουν εντοπιστεί... Μάκης Σεργίδης: Έχουν εντοπιστεί κάποιοι μεταγραφικοί στόχοι. Ο Ιανουάριος είναι δύσκολη περίοδος. Είναι και η κατάσταση με την πανδημία που για μια μικρή περίοδο συμβολαίου ίσως να το σκεφτούν και επίσης κάποιοι παίκτες πρέπει να μπούμε στη μεταγραφική για να δουν και αν θα είναι ελεύθεροι από τις ομάδες τους.

Αντρέας Ροκόπος