Η ΠΑΕΕΚ παρέθεσε στις 8/12 διάσκεψη Τύπου ενημερώνοντας τον κόσμο της για την ανάγκη οικονομικής βοήθειας ενόψει της μεταγραφικής του Ιανουαρίου.
Όπως αναφέρθηκε υπάρχουν δύο τρόποι που μπορούν οι φίλοι της Κερυνειώτικης ομάδας να βοηθήσουν... Ο πρώτος είναι το λαχείο ενίσχυσης και ο δεύτερος ο λογαριασμός που έχει ανοίξει στο ίντερνετ.
Μέχρι στιγμής η διοίκηση δεν είναι ικανοποιημένη από την ανταπόκριση του κόσμου και ειδικά των επιφανών Κερυνιωτών... Στο ίντερνετ μαζεύτηκαν 1.600 ευρώ. Τα λαχεία πάνε καλύτερα με τους σταθερούς χορηγούς να ανταποκρίνονται, και μαζεύτηκαν περίπου €14,000. Το πρόβλημα είναι ότι καινούργιοι που μπορούνε να βοηθήσουν δεν συγκινούνται. Ειδικά όταν ο πρόεδρος Κλεάνθης Γεωργιάδης, δήλωσε πως η ομάδα χρειάζεται 80 χιλιάδες ευρώ για μια καλή μεταγραφική ενίσχυση είναι σαφές πως περιμένουν πολύ περισσότερα από τον κόσμο τους στην ΠΑΕΕΚ.
Πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες, η ΠΑΕΕΚ έδειξε με την πορεία της πως μπορεί να πετύχει τον μεγάλο στόχο της παραμονής. Μάζεψε 12 βαθμούς! Πρόκειται για θαύμα για μια ομάδα με το μπάτζετ των Κερυνιωτών που έχει να ανταγωνιστεί πολύ μεγαλύτερα ποσά. «Προσπαθούμε με το μικρό μας ποδηλατάκι» είπε μετά τον αγώνα με την ΑΕΛ ο Μάκης Σεργίδης ενώ μετά τον αγώνα με τον Άρη ανέφερε: "Κάποιοι υπολόγιζαν πως δεν θα βγαίναμε ούτε οφσάιντ".
Οι παίκτες, το τεχνικό τιμ, ο προπονητής ο πρόεδρος και τα 3-4 άτομα της διοίκησης έκαναν τα πάντα. Πλέον είναι η σειρά του κόσμου να πάρει την σκυτάλη και να μετατρέψει το ποδηλατάκι σε μηχανή! Μια μηχανή που δεν θα βγαίνει οφσάιντ αλλά τετ-α-τετ και θα πετυχαίνει γκολ-παραμονής!
Η Κερύνεια μπορεί-Η Κερύνεια δικαιούται και οι Κερυνειώτες ΟΦΕΙΛΟΥΝ να στηρίξουν την ομάδα της πόλης και των χωριών τους!
ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΕΕΚ:
Υπάρχουν δύο τρόποι που μπορούν οι φίλοι της Κερυνειώτικης ομάδας να βοηθήσουν...
- Ο πρώτος όπως αναφέρθηκε είναι το λαχείο ενίσχυσης που είναι 10 ευρώ και θα χρησιμοποιηθεί για το ταμείο μεταγραφών. Δείτε πληροφορίες στην πιο κάτω φωτογραφία :

- Ο δεύτερος τρόπος είναι ο λογαριασμός που έχει ανοίξει στο ίντερνετ. Μπορείτε να συνεισφέρετε διαδικτυακά στο ταμείο της ΠΑΕΕΚ για τις μεταγραφές κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ.