Ανανέωση συνεργασία με Πάφο

Close
Ανανέωση συνεργασία με Πάφο

Η Πάφος FC ανανέωσε τη συνεργασία της με την εταιρεία ΝΕΡΟ ΖΑΡΟΣ και την εισαγωγική εταιρεία K.MARANGOS LTD.

Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την εταιρεία ΝΕΡΟ ΖΑΡΟΣ και την εισαγωγική εταιρεία K.MARANGOS LTD! Ένας πολύτιμος συνεργάτης και φίλος του οποίου τα προϊόντα ήδη εξυπηρετούν τις ανάγκες της ομάδας μας.

Από της πηγές της Κρήτης η ΖΑΡΟΣ έφθασε μέχρι την Κίνα! Η κρητική εταιρεία έχει καταφέρει να πλασαριστεί τα τελευταία χρόνια στις πέντε πιο δημοφιλείς εταιρείες εμφιαλωμένου νερού στην Ελλάδα. Η εταιρεία αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα παραδείγματα εταιρείας λαϊκής βάσης στην Ελλάδα, με διάφορες βραβεύσεις όπως η περσινή βράβευση ως «το καλύτερο εμφιαλωμένο νερό στον κόσμο». Η εταιρεία έχει σημειώσει θετικά οικονομικά αποτελέσματα καθώς και θεαματική αύξηση της εξαγωγικής της δραστηριότητας.

Η K.MARANGOS LTD, δραστηριοποιείται στην εισαγωγή ,εμπορία και διανομή υγρών απορρυπαντικών ,ειδών προσωπικής υγιεινής, εμφιαλωμένων νερών, αναψυκτικών, χυμών ,κρασιά, κτλ. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2000 και παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις για εστιατόρια, καφετέριες, ξενοδοχεία, γραφεία, σχολεία – φροντιστήρια καθώς και νοικοκυριά. Τα προϊόντα της Εταιρείας είναι όλα πιστοποιημένα σύμφωνα με τα πρότυπα : ISO 9001, ISO 14001 και ISO 22716.

K.MARANGOS LTD
Αποστόλου Ανδρέα 16
8250 - Έμπα
ΠΑΦΟΣ - ΚΥΠΡΟΣ
Tel: + 357 26 934916
Fax: +357 26 272147
Mob: +357 99675619
Email : [email protected]