"Ανοικτή η Ευρώπη, ακόμη και η 2η θέση-Πάμε για τη νίκη με τον ΑΠΟΕΛ"

"Ανοικτή η Ευρώπη, ακόμη και η 2η θέση-Πάμε για τη νίκη με τον ΑΠΟΕΛ"

Διαβάστε τι δήλωσε ο Ντάρκο Μίλανιτς μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ.

"Αξίζαμε τη νίκη. Ήταν δύσκολο να αγωνιστούμε μετά τις εθνικές επειδή είχαμε πολλά προβλήματα. Δουλέψαμε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο. Βάλαμε δύναμη και πάθος. Πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για μας. Θέλαμε να προχωρήσουμε συγκεντρωμένοι για τα επόμενα παιχνίδια. Θέλουμε τους 3 βαθμούς και κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τη νίκη, είχαμε πολλά προβλήματα"

Για τον δρόμο της Ευρώπης;

"Φυσικά και είναι ανοικτός, είμαστε πολύ κοντά και στην 2η θέση. Θα διεκδικήσουμε όλα τα παιχνίδια. Από σήμερα ξεκινάμε την προετοιμασία μας για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ".

Πάει καιρός να κερδίσει η Πάφος στην έδρα της...

'Ήμασταν κοντά στη νίκη σε πολλά παιχνίδια, δημιουργούσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν κερδίζαμε. Κουβεντιάζαμε μεταξύ μας να βρούμε το λάθος. Είχαμε πολλές ισοπαλίες. Ήταν ισοπαλίες που προέρχονται από παιχνίδια που κάναμε πολύ καλή εμφάνιση."

Ποιοι είναι διαθέσιμοι για ΑΠΟΕΛ;

"Ελπίζω να επιστρέψουν. Είναι δύσκολο να πω γι' αυτούς που λείπουν. Για Χέσταντ, Βαλακάρι και Ρούτκο. Είναι δύσκολο".

σδφσδφσδφδφσδφσδφσφσδ