Το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο της Πάφος FC είναι ο Όνι Βαλακάρι. Στα 22 του χρόνια, όντας διεθνής με την Εθνική Φινλανδίας, αποτελεί ένα πολύ σοβαρό... πρότζεκτ για αρκετές ομάδες που τον έχουν στο στόχαστρό τους.
Το συμβόλαιο του Βαλακάρι λήγει τον ερχόμενο Μάιο και έχει ενδιαφέρον πώς θα προσεγγίσουν το θέμα τα "αφεντικά" της παφιακής ομάδας. Θα γίνει προσπάθεια για πρόωρη επέκταση της συνεργασίας τους ή θα πωληθεί άμεσα για να καρπωθεί ένα σεβαστό oικονομικό ποσό η Πάφος FC;
Αξίζει να σημειωθεί ότι τους τελευταίους μήνες ενδιαφέρθηκαν επίσημα ομάδες από Ελλάδα, Αυστρία και Η.Π.Α (ΜLS) για το "αστέρι" της ομάδας. Συγκεκριμένη ομάδα ήταν διατεθειμένη να δώσει μέχρι 1.5 εκατομμύριο ευρώ για να τον κάνει δικό της, αλλά ο Λομάκιν είπε ΟΧΙ.
Στέλιος Αναστασίου