Δήλωση από τον πρόεδρο: "Φήμες από μάνατζερ για Βαλακάρι!"

Close
Δήλωση από τον πρόεδρο: "Φήμες από μάνατζερ για Βαλακάρι!"

Η Πολωνική ιστοσελίδα czestochowa.wyborcza.pl δίνει συνέχεια στα ρεπορτάζ που αναφέρονται σε ενδιαφέρον και πρόταση της Ράκοβ στην Πάφο για τον Όνι Βαλακάρι (εδώ τα όσα γράφονται)

Φαίνενται πως οι υποθέσεις των καλύτερων παικτών της ομάδας Ίβι Λόπες και Βλάνταν Κοβάσεβιτς επηρεάζουν και το θέμα του Βαλακάρι όμως ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδας, Wojciech Cygan, ήρθε να διαψεύσει τα όσα λέγονται για τον Φινλανδό παίκτη της Πάφου.

Διαβάστε αναλυτικά:

Όπως αναφέρει στο τελευταίο της ρεπορτάζ η Πολωνική σελίδα, τα δύο μεγάλα αστέρια της ομάδας Ίβι Λοπεζ (Ισπανός μεσοεπιθετικός) και Βλάνταν Κοβάσεβιτς (Βόσνιος κίπερ) δεν έλαβαν μέχρι στιγμής επίσημα προσφορές από άλλες ομάδες για μεταγραφή κι αυτό επηρεάζει την υπόθεση του Φινλανδού.

Υπήρχαν φήμες πως τον τερματοφύλακα Κοβάσεβιτς τον παρακολουθούσαν καθόλη τη διαρκεία της σεζόν η Ίντερ και η Ρέιντζερς όμως έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο και δεν έχει έρθει κάποια πρόταση στα γραφεία της ομάδας.

erferf

Επίσης ο καλύτερος παίκτης του Πολωνικού πρωταθλήματος Ίβι Λόπεζ έχει ρήτρα 1.5 εκατομμύριο και η Ουγγρική Fehérvár FC (ΜΟΛ Βίντι ΦΚ) έχει δείξει ενδιαφέρον.

δφωδ

Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Ρακόβ , Wojciech Cygan δήλωσε “Όλα εξαρτώνται από τον Ίβι Λόπεζ”

Επίσης συμπλήρωσε: “Αυτά που ακούγονται ότι θέλουμε να φέρουμε τον Βαλακάρι είναι φήμες που διαδίδονται από τους μάνατζερ."

dfvdf

Μένει να δούμε τι ισχύει από όλα αυτά το επόμενο διάστημα όμως κρατάμε τη δήλωση του προέδρου...

δφωεργ

Αντρέας Ροκόπος