Δείτε τις αλλαγές που έκανε ο Κάμερον Τόσακ για τον διακοπέντα αγώνα με τον Απόλλωνα. Τις θέσεις των τραυματιών Πάντσεον και Γουίλιαμς θα πάρουν οι Λελιούκιν και Λαφράνς.
*Θυμίζουμε πως για τον αγώνα ισχύουν τα ίδια φύλλα αγώνος, ως εκ τούτου οι ομάδες θα έπρεπε να αρχίσουν με τις ίδιες εντεκάδες. Από την στιγμή που ο Ουαλός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Πάντσεον και Γουίλιαμς κάνει τις 2 από τις 3 αλλαγές.
**Στον πάγκο του αγώνα στις 21/12 ήταν ο Άλεξ Κωνσταντίνου ο οποίος σήμερα δεν μπορεί να υπολογίζεται λόγω τραυματισμού.
***Ουσιαστικά διαθέσιμοι για να περάσουν στον αγωνιστικό χώρο για την 3η αλλαγή είναι ένας εκ των Ρέινολντ (ΤΦ), Γκοντάρντ και Ολιβέρο.
Η 11αδα της Πάφος FC: Πέτρου, Αντωνίου, Γουίλιαμς (Λαφράνς 2'), Σιρόκ, Μπεσάρα, Πανός, Φιλιώτης, Αραγιούρι, Βα, Πάντσεον (Λελιούκιν 2'), Καμπράλ
Στον πάγκο: Ρέινολντ, Γκοντάρντ, Ολιβέρο
