Δηλώσεις στους συμπατριώτες του παραχώρησε μετά το ψεσινό ματς ο Σουηδός επιθετικός της Πάφου Μούαμερ Τάνκοβιτς.
"Δεν ήταν αυτό που περιμέναμε. Το 3-0 είναι μεγάλο... Όταν ήταν 2-0, σκέφτηκα εντάξει, μπορούμε να το πάρουμε μαζί μας στην Κύπρο και μετά να δουλέψουμε εκεί. Τώρα είναι ξεκάθαρο ότι θα είναι πολύ πιο δύσκολο, αλλά ταυτόχρονα ξέρουμε ότι είμαστε δυνατοί στην έδρα μας"
Ο Σουηδός της Πάφου πιστεύει ότι δεν εξεπλάγη από τον τρόπο παιχνιδιού της Έλφσμποργκ.
"Ξέραμε ότι θα ήταν καλά προετοιμασμένη η Έλφσμποργκ. Είναι και το τεχνητό γρασίδι και πολλοί στην ομάδα μας δεν το έχουν συνηθίσει. Σίγουρα, έχουμε τεχνητό χλοοτάπητα στις προπονητικές μας εγκαταστάσεις, αλλά αυτό είναι για την ακαδημία μας. Καμία ομάδα στην Κύπρο δεν παίζει σε τέτοιο χόρτο".
"Είμαστε πολύ καλύτερα όταν παίζουμε στην Κύπρο. Έχουμε γρασίδι κανονικό και έχουμε ζέστη (γέλια). Θα είναι ένα ξεκάθαρο πλεονέκτημα για εμάς. Μπορεί να είναι 35-36 βαθμούς και υψηλή υγρασία, που δυσκολεύει την αναπνοή"
"Το σώμα δεν αισθάνεται πολύ καλά, ξύπνησα με 39 βαθμούς πυρετό. Έπρεπε να πάρω πολλά υποκατάστατα υγρών και ό,τι ήταν δυνατό. Είπα όμως πως δεν θα χάσω αυτό το ματς, θα παίξω, δεν με νοιάζει αν είμαι άρρωστος"
"Ένιωσα καλά, αλλά σιγά σιγά άρχισα να νιώθω ότι η ενέργεια μου εξαντλήθηκε. Ο προπονητής με αντικατέστησε (μετά από μια ώρα παιχνιδιού) για να ξεκουράσω το σώμα μου. Δίσταζε να με ξεκινήσει, αλλά είπα ότι αυτό είναι ένα παιχνίδι που δεν θέλω να χάσω. Τώρα εκ των υστέρων, δεν ξέρω αν ήταν το καλύτερο, αλλά θα ξεκουραστώ αύριο".
"Η ζωή στην Κύπρο είναι καλή, το ποδόσφαιρο είναι καλό. Δεν το δείξαμε σήμερα - αυτό απέχει πολύ από την ποιότητά μας και ξέρω ότι όλοι σκέφτεστε "ουάου, αυτή δεν ήταν καλή η Πάφος". Έχετε κάθε δικαίωμα να το πιστεύετε, αλλά δεν είμαστε τόσο κακοί. Είμαστε απίστευτα πολύ καλύτεροι και αυτό θα το δείξουμε την επόμενη εβδομάδα"